Schimmel en meeldauw verwijderen - Clover Drastik - 750 ml

Schimmel en meeldauw verwijderen - Clover Drastik - 750 ml

(1 ml = € 0,01)

€ 5,56

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Drastik, verwijdert schimmel en meeldauw

Drastik verwijdert lelijke schimmel- & mildauwplekken van keramische tegels, mortel, rubber, vinyl en beton. Ideaal voor het schoonmaken van douchegordijnen, wasbakken, raamkozijnen en muren. en stinkende biofilms van harde oppervlakken in wasruimtes, kleedkamers en vochtige ruimtes binnen en buiten waar er lelijke en stinkende plekken ontstaan.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Drastik is Ph 11-13 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)

Geschikt voor:

  • Keramische tegels
  • Mortel
  • Rubber
  • Vinyl
  • Beton


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
6 stuk(s) of meer€ 5,28Prijs per artikel: € 5,28
12 stuk(s) of meer€ 5,01Prijs per artikel: € 5,01
24 stuk(s) of meer€ 4,75Prijs per artikel: € 4,75