Schrobmachine Scrubby - Cleanfix

€ 355,30

excl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Schrobmachine Scrubby

De handige schrobmachine ScrubbyScrubby 145 reinigt zeer efficiënt en grondig. Het is ideaal voor kleine en zeer overdekte gebieden en hoeken. Waar het te krap wordt voor andere machines, wordt de Scrubby met zijn borstelbreedte van 18 cm gebruikt. Zijn schrobborstel reinigt alle gewrichten en stoten. Kan ook worden uitgerust met een aandrijfplaat en pads voor gladde vloeren. Met verbeterde batterij en oplader.

De Schrobmachine Scrubby is een kleine accu aangedreven schrobmachine voor zowel particulier gebruik als schoonmaakbedrijven, klusbedrijven enz. De Schrobmachine Scrubby is de ideale schrobmachine voor het schrobben van alle plaatsen waar je met een eenschijfsmachine of schrob-/zuigmachine niet bij kunt komen zoals hoeken, plinten, plafonds, wanden en trappen.

De schrobmachine Scrubby is de ideale schrobmachine voor bezitters van woonhuizen en bedrijven en onderhoudsbedrijven om de moeilijk bereikbare plaatsen eens grondig te reinigen. De Scrubby heeft een telescoopsteel die in hoogte verstelbaar is en ook losgeklikt kan worden, hierdoor heeft u ook nog eens een efficiënte handmachine. De borstel heeft 350 omwentelingen per minuut en is door een uitgekiend pakket aan accessoires optimaal aan te passen voor specifieke schoonmaaktaken. Voegen, traptreden, plinten reinigen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze eenschijfsmachine is inzetbaar voor een veelzijdigheid aan inzetmogelijkheden.

De Scrubby wordt geleverd inclusief snellader, Accu 9,6 Volt, nylonborstel en padhouder klittenband Ø 145mm en kan worden uitgebreid met diverse accessoires zoals micro fiber pad en Tynex borstel. Met de microvezel fiber pad kunt u gladde oppervlakken grondig reinigen en de Tynex borstel stelt u in staat om ruwe vloeren en traptreden te reinigen. De schrobmachine Scrubby is zeer geschikt voor het schrobben van betonvloeren, pvc vloeren, trappenhuizen, linoleum, marmoleum, marmer en alle andere waterbestendige vloeren.

De Schrobmachine Scrubby heeft een gewicht van 5kg inclusief accu waardoor hij zeer geschikt is voor de professionele schoonmaker maar ook voor particulieren. De Schrobmachine Scrubby heeft een toerental van 350 omwentellingen per minuut en een werkduur van 40 minuten alvorens hij weer opgeladen moet worden. Door het lage gewicht en de verstelbare telescoopsteel is de schrobmachine Scrubby eenvoudig in- en uit de auto te laden. De machine is snel te verplaatsen en het perfecte model voor allerlei schoonmaaktaken voor zowel kleine als grote oppervlakken.


Kenmerken Schrobmachine Scrubby

  • Kleine accu aangedreven schrobmachine
  • Schrobmachine Scrubby is de ideale machine voor het reinigen van plinten, hoeken en traptreden
  • Ideale machine voor thuis, op het werk of in trappenhuizen
  • 350 omwentelingen per minuut en werkbreedte van 14,5 cm

Voor de benodigde 6,5" pads verwijzen wij u naar de categorie vloerpads


Accessoires voor de Cleanfix Schrobmachine Scrubby :

ArtikelOmschrijvingPrijs €715.020Microvezel pad, per stuk9.95715.031Tynex borstel, per stuk87.00


Downloads


Terug naar Homepagina