Snelwerkende ovenreiniger - Clover Pro-Roc - 5 liter

Productnr.: SGE364-1

vanaf € 26,03

(1 fles(sen) = € 26,03)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Snelwerkende ovenreiniger - Clover Pro-Roc

De Clover Pro-Roc Oven Cleaner is een krachtige en snelwerkende reiniger die speciaal is ontwikkeld om ovens, grills, en ander kookgerei grondig te reinigen.


Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Clover Pro-Roc Oven Cleaner (5 liter):

  1. Krachtige Reiniging: Pro-Roc kan hardnekkig vet, koolstofaanslag en ingebrande voedselresten effectief verwijderen. Dit maakt het ideaal voor het schoonmaken van ovens en grillroosters.
  2. Snelwerkend: De formule is snelwerkend, waardoor u minder tijd en inspanning nodig heeft om vuil los te weken en te verwijderen.
  3. Veilig voor Gebruik: Hoewel het een krachtige reiniger is, is Pro-Roc veilig in gebruik op geëmailleerde oppervlakken en roestvrijstalen apparatuur.
  4. Groot Verpakking: De 5-literverpakking is ideaal voor commercieel gebruik in professionele keukens en horecabedrijven. Het biedt voldoende product voor regelmatige reiniging.
  5. Eenvoudig aan te brengen: De reiniger kan eenvoudig worden aangebracht met een borstel of spons. Laat het enige tijd inwerken voordat u het vuil wegveegt.
  6. Veelzijdig: Naast ovens en grills kan Pro-Roc ook worden gebruikt voor het reinigen van kookplaten, pannen en ander kookgerei.


Bij het gebruik van Clover Pro-Roc is het belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen. Het wordt aanbevolen om beschermende handschoenen te dragen en de ruimte goed te ventileren, aangezien ovenreinigers krachtige chemicaliën kunnen bevatten.


Kortom, de Clover Pro-Roc Oven Cleaner is een effectieve keuze voor het grondig reinigen van ovens en kookgerei in commerciële keukens en professionele omgevingen. De grote verpakking van 5 liter zorgt ervoor dat u voldoende product heeft voor meerdere schoonmaakbeurten.