Snelwerkende ovenreiniger - Clover Pro-Roc - 750 ml

Productnr.: SGE364

vanaf € 8,95

(1 fles(sen) = € 8,95)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Snelwerkende ovenreiniger - Clover Pro-Roc - 750 ml

Clover Pro-Roc is een krachtige en snelwerkende ovenreiniger.


Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit product:

  1. Krachtige Ovenreiniging: Clover Pro-Roc is speciaal ontworpen om ingebakken vet, koolstofaanslag en voedselresten effectief te verwijderen uit ovens, grills, pannen en andere kookapparatuur. Het kan hardnekkig vuil snel losweken en verwijderen.
  2. Snelwerkend: De formule van Pro-Roc is snelwerkend, wat betekent dat het minder tijd en moeite kost om ovens en kookgerei grondig schoon te maken. Dit bespaart u waardevolle tijd in de keuken of professionele keukenomgevingen.
  3. Veilig voor Gebruik: Hoewel het een krachtige reiniger is, is Clover Pro-Roc veilig in gebruik en veroorzaakt het geen schade aan geëmailleerde oppervlakken of roestvrijstalen apparatuur.
  4. Makkelijk Aanbrengen: De handige sprayfles maakt het eenvoudig om Pro-Roc op het te reinigen oppervlak aan te brengen. U kunt het product gelijkmatig verspreiden voordat u begint met schoonmaken.
  5. Veelzijdig: Pro-Roc kan worden gebruikt voor het reinigen van verschillende keukenapparatuur, zoals ovens, grills, kookplaten en pannen. Het is ideaal voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.
  6. Effectieve Resultaten: Dit product helpt om uw keukenapparatuur er als nieuw uit te laten zien door hardnekkig vuil en aanslag te verwijderen.


Bij het gebruik van Clover Pro-Roc is het belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en de ruimte goed te ventileren, aangezien ovenreinigers krachtige chemicaliën kunnen bevatten. Het is raadzaam om handschoenen te dragen en voorzorgsmaatregelen te nemen om contact met de huid en ogen te vermijden.


Kortom, Clover Pro-Roc is een effectieve oplossing voor het snel en grondig reinigen van ovens en kookapparatuur, wat handig is in zowel huishoudelijke als commerciële keukens.