Snelwerkende ovenreiniger - Clover Pro-Roc - 750 ml

Snelwerkende ovenreiniger - Clover Pro-Roc - 750 ml

Productnr.: SGE364

€ 7,66
-10%

€ 6,89

(1 ml = € 0,01)
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Snelwerkende ovenreiniger - Clover Pro-Roc - 750 ml

Pro-Roc is een gebruiksklare snelwerkende ovenreiniger in sprayflacon voor het schoonmaken van ovens, op grills en dergelijke. Een heldere vloeistof, die een hoge concentratie van ontvettende middelen en alkaliën bevat.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Pro-Roc is Ph 12-14 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)

Geschikt voor:

  • Ovens
  • GrillsBulkkorting

AantalPrijs per artikel
6 stuk(s) of meer€ 6,55Prijs per artikel: € 6,55
12 stuk(s) of meer€ 6,20Prijs per artikel: € 6,20
18 stuk(s) of meer€ 5,86Prijs per artikel: € 5,86
24 stuk(s) of meer€ 5,51Prijs per artikel: € 5,51