Spraydispenser RVS 1500 ml - Mediclinics

Productnr.: SGE13169

€ 118,70
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Spraydispenser RVS 1500 ml, DJS0033CS
Spraydispenser voor wandmontage.
Kan ook als toiletseatcleaner gebruikt worden.
Met RVS drukknop voor het doseren van de vulgoederen.
Met veerslot en Mediclinics sleutel.
Met kijkgleuf voor inhoudscontrole.
Met verwijderbare navulfles.
Ook eenvoudig vanaf bovenaf na te vullen.
Modulair systeem.


Goede hygiëne is cruciaal. Zeker in ruimten waar de gasten elkaar in hoog tempo afwisselen. De keus voor een alcohol-spraydispenser van Mediclinics is dan ook vanzelfsprekend.

Ook al kiest u vooral voor het praktisch gebruik van deze spraydispenser, het design moet ook voldoen aan de hoogste designeisen. Iets wat de ontwerpers van deze dispenser duidelijk hebben begrepen. De strakke rvs behuizing met schuine hoeken is een prachtige aanvulling op elke smaakvol ingerichte sanitaire ruimte. Met een druk op de rvs push button, doseert uw gast precies de juiste hoeveelheid alcohol die nodig is voor een optimale ontsmetting van handen of toiletseat. De navulfles kan eenvoudig vervangen worden via de bovenzijde van de dispenser.

Wilt u dat uw sanitaire ruimte voldoet aan de hoogste designeisen? Dan is de Mediclinics Spraydispenser RVS 1500 ml uw keuze!


Materiaal: RVS, Hoogte: 240 mm, Breedte: 110 mm, Diepte: 133 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Dunne alcohol (handalcohol of oppervlakte desinfectie alcohol), Dosering: 0,8 ml per slag, Inhoud: 1500 ml