Unger ErgoTec® NINJA COMBO, Schraper + Holster 15 cm ENH15

(1 stuk(s) = € 23,25)
€ 25,84
-10%

€ 23,25

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Unger ErgoTec® NINJA COMBO, Schraper + Holster 15 cm

Het Unger ErgoTec® NINJA COMBO, Schraper + Holster 15 cm is een uniek schrapersysteem van Unger en de perfecte combinatie van ErgoTec® NINJA Scraper en ErgoTec® NINJA Holster. De glasschraper is ideaal voor het verwijderen van verfspatten en andere vervuiling op glasoppervlakken. Met de eerste 2-in-1-schraper met een uniek zwenkmechanisme van solide RVS voor twee schraapposities: 0° en 30°. Het systeem kan ook gebruikt worden op telescoopstelen. Snel, eenvoudig en veilig in gebruik door het bekende vastklikken in de ergotec conus.


Flexibel mechanisme:

De hoek van het zeer solide RVS-mechanisme kan met slechts één druk op de knop op 0 ° of 30 ° ingesteld worden. Daarbij adviseren wij de 0°-instelling bij handwerkzaamheden en 30° voor werkzaamheden met verlengingsstelen.


Eenvoudig gebruik:

Bijzonder robuust schuifmechanisme voor de vervanging van de messen. Beschermt de handen bij het vervangen van de extreem scherpe RVS-messen. Beschermkap: voorkomt verwondingen buiten gebruik van de schraper. Handige holster: optioneel afzonderlijk of als kit met schraper verkrijgbaar. Eenvoudig en veilig van de riem in uw hand en terug. Ook geschikt voor standaard-schrapers


  • Handige holster
  • Optioneel afzonderlijk of als kit met schraper verkrijgbaar
  • Eenvoudig en veilig van de riem in uw hand en terug
  • Ook geschikt voor standaard-schrapers.