Unger HydroPower Ultra Hars Packs DIUB1

Productnr.: SGE-DIUB1

€ 148,04
-10%

€ 133,23

(1 stuk(s) = € 44,41)
excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving


Unger HydroPower Ultra Hars Packs

Een HydroPower Ultra - Osmose glazenwasser set stelt u in staat ramen en glas vlekvrij te wassen. Unger HydroPower Ultra Hars Packs zorgen ervoor dat uw kraanwater wordt gezuiverd zodat geen kalkresten op het glas oppervlak achterblijven. Dat is water in de meest zuivere vorm. De hars packs zijn eenvoudig in gebruik, u vervangt de hars packs in een handomdraai.


Waarom reinigen met zuiver water?

Zuiver water reinigt buitengewoon goed, geheel zonder gebruik van chemicaliën. Wanneer het glas is gereinigd met zuiver water hoeft het niet meer te worden gewist en gepolijst. Het glas droogt op zonder aanslag en strepen Dat gaat twee keer zo snel als bij traditionele glasreiniging en is aanzienlijk goedkoper.


Typische toepassingen

Glas- en gevelreiniging: Snel en effectief gebruik in enkele werkstappen. Eenvoudig bereiken van moeilijk toegankelijke plekken.


Reiniging van zonnepanelen: Aanzienlijke verhoging van de energie-opbrengst mogelijk. Voorkomt de opbouw van vuil of resten. Behoudt de waarde en zorgt voor een constante energie-opbrengst. Reiniging met zuiver water: streepvrij, milieuvriendelijk reinigen van oppervlak en frame.