Unger Pro-wisser compleet

Unger Pro-wisser compleet

Productnr.: SGE-PR350

vanaf € 14,33

(1 stuk(s) = € 14,33)
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Unger Pro-wisser compleet

De Unger Pro-wisser compleet is de raamwisser voor zowel de professionele glazenwasser, schoonmaker en particulier. Deze raamwisser in lengtes van 35cm en 45cm is een professionele raamwisser voor een relatief lage aanschafsprijs. Het voordeel van de raamwisser is dat het rubber eenvoudig verwisseld kan worden en los na te bestellen is. De raamwisser ligt door de ergonomische handgreep optimaal in de hand en is voorzien van professioneel Unger soft rubber. Klik gemakkelijk vast op telescoopstelen, voorzien van een unger veiligheidsconus.

Ergotec raamwissers, meest populair

De ErgoTec raamwisser is een van de meest populaire ruitenwissers . Deze klassieker zit al heel lang in het Unger-assortiment. Niet veel "toeters en bellen", maar volledige focus op de belangrijkste functies.

Uitstekende ergonomie en een veilige grip van de rail zorgen ervoor dat dit product al heel lang erg populair is bij professionals en beginners.


ErgoTec raamwisser voor particulier en professional

Als u ons vraagt welke raamwisser wij aanraden, dan is het - zeker voor beginners - altijd de ErgoTec raamwisser. Het enige wat u nu hoeft te doen is de grootte en de juiste rubbersoort te bepalen. Over het algemeen raden we altijd een SOFT rubber aan voor beginners en particuliere gebruikers. Het kiezen van de maat is afhankelijk van de grote van uw ramen. Over het algemeen wordt er gekozen voor een 25 cm, 35 cm of 45 cm raamwisser. Raamwissers boven de 45 cm vereisen veel ervaring in het omgaan met een professionele ruitenwisser.


Kenmerken:

- Aangenaam: Optimaal in de hand, minder blessures.
- Snel: Gemakkelijk te vervangen rubber en rail.
- Veilig: Geen draaien en vallen (veiligheidskegel)
- Optioneel met hard of zacht rubber


Gebruik van zacht rubber:
Een zacht rubber wordt meestal gebruikt bij zeer koude watertemperaturen. Want in de kou wordt, zoals bekend, alles wat moeilijker. Ook het ruitenwisserrubber. Om te voorkomen dat het rubber te hard wordt en het werk mogelijk niet meer naar wens is, wordt de watertemperatuur in evenwicht gebracht met de rubberdikte.


Gebruik van hard rubber:
Precies het tegenovergestelde als bij het zachte rubber. Bij warmwatertemperaturen wordt voorkomen dat het rubber te zacht is en het resultaat dus mogelijk niet meer bevredigend is. De rubberdikte compenseert opnieuw de watertemperatuur.


Hoe weet ik welke maat ik moet nemen?

Het bepalen van welke maat raamwisser u moet nemen is afhankelijk van de afmeting van uw ramen.

Ons advies is een raamwisser te nemen waarmee u het raam in 2 keer naar beneden of opzij kunt droogtrekken.


Bijvoorbeeld: een raam van 80cm breed zou u met de 45cm raamwisser kunnen droogtrekken. Hoe kleiner het raam des te kleiner de raamwisser en andersom. Wel moet gezegd worden dat een raamwisser boven de 55cm enige ervaring vereist om het raam zonder strepen droog te maken. enzovoorts.


Hoe gebruik ik een professionele raamwisser

Alvorens het raam droog te trekken zet u het raam met behulp van spons of inwasser en zeep het raam in. Neem het kozijn af en maak ongeveer 2 cm van het raam rondom het kozijn droog met spons of microvezeldoek. Pak de raamwisser en zet deze op het raam en plaats uw duim op het midden van de raamwisser (op het T-stuk) en zet lichte druk. Verplaats de raamwisser van boven naar beneden of van links naar rechts. Herhaal de laatste stap maar veeg het rubber eerst af zodat deze droog op het raam gezet kan worden. Veeg daarna het onderste kozijn af en maak de vensterbank en vloer droog indien u gemorst heeft.