Universele reiniger voor harde vloeren - Clover Sola - 5 liter

Universele reiniger voor harde vloeren - Clover Sola - 5 liter

(1 l = € 2,60)
€ 17,31
-25%

€ 12,98

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Universele reiniger voor harde vloeren - Clover Sola - 5 liter

Sola Lemon is een zeer geconcentreerde, veelzijdige reiniger en beschikt over maximale vet- en vuilverwijdering.


Beschrijving

Sola Lemon is een citroengeparfumeerde vloeistof voor het verwijderen van industrieel vuil en vuil en is ook geurloos (Sola) verkrijgbaar voor de voedingsmiddelenindustrie. Aanbevolen om vet-, olie-, vuil- en nicotinevlekken te verwijderen van beton, roestvrij staal, plastic en alle alkalische oppervlakken.


Kenmerken

  • Geschikt voor schrobzuigmachines
  • Verwijdering vet en vuil
  • Geurloos
  • Voedselverwerkende bedrijven


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Sola is Ph 11-13 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)


Geschikt voor:

  • Beton
  • Roestvrij staal
  • Plastic
  • Alkalinebestendige oppervlakken