Universele reiniger voor harde vloeren - Clover Sola Lemon - 5 liter

Universele reiniger voor harde vloeren - Clover Sola Lemon - 5 liter

(1 l = € 2,60)
€ 17,31
-25%

€ 12,98

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Sola Lemon 5 liter - Universele reiniger voor harde vloeren

Sterk geconcentreerd universeel reinigingsmiddel voor het verwijderen van industrieel vuil. Aanbevolen voor het verwijderen van vet, olie, vuil en nicotinevlekken van beton, roestvrij staal, plastic en alle alkalinebestendige oppervlakken.


Beschrijving

Heldere, geurvrije reiniger voor het verwijderen van industrieel vuil. Sola is verkrijgbaar met citroengeur of in geurloze versie voor de voedingsindustrie. Ideaal voor uiteenlopende sectoren, bakkerijen, slachthuizen, vleesverwerkende bedrijven, brouwerijen, keukens, transportbedrijven, constructiebedrijven, garages, stations, scheepswerven en benzinestations.


Kenmerken

  • Geringe schuimvorming
  • Geschikt Voor Schrobzuigmachine
  • Verwijdering vet en vuil
  • Industrie reiniger


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Sola lemon is Ph 11-13 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)

Geschikt voor:

  • Beton
  • Roestvrij staal
  • Plastic
  • Alle alkalinebestendige oppervlakken