Verzorging crème - Clover Care4 - 300 ml en 5 liter

Verzorging crème - Clover Care4 - 300 ml en 5 liter

Productnr.: SGE434-2

vanaf € 3,67

(1 ml = € 0,01)
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Verzorging crème - Clover Care4 - 300 ml en 5 liter

Care 4 handcrème is ook zeer geschikt als verzorgende handcrème door veelvuldig gebruik van handdesinfectieproducten. Ideaal voor monteurs, productiemedewerkers, magazijnbeheerders of mensen die werken in het onderhoud, de gezondheidszorg of kantooromgeving. Care 4 handcrème is geschikt voor alle huidtypen, als cremeverzorging na het werk in onder andere de industriële sector en hersteld de huid. Dikvloeibare, roze lotion met cosmetische elementen die een universeel huidverzorgingsproduct vormen met een subtiele rozengeur. Hoogwaardige, verzorgende crème met lipiden die de huid tijdens en na de werkdag verzorgt.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Care4 is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Alle huidtypes