Vloerpad Bright 'n Water Strip pad #0 - 35x50cm, 2 stuks

Vloerpad Bright 'n Water Strip pad #0 - 35x50cm, 2 stuks

(1 stuk(s) = € 46,38)

€ 92,75

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Vloerpad Bright 'n Water Strip pad #0 - 35x50cm

Als je in het bezit bent van een Excentr schrobmachine wil je alleen de beste vloerpads gebruiken om je klus te klaren. de vloerpad Bright 'n Water Strip pad #0 - 35x50cm is geschikt voor het strippen en intensief schrobben van diverse vloeren. Na het strippen kan direct een beschermlaag geplaatst worden. Gebruik voor reiniging, het gesloten houden van de vloer, onderhoud en behoud van glans van vloeren met beschermlaag naar behoefte dagelijks of wekelijks de cleaning pad onder een schrobzuigmachine of eenschijfsmachine. De cleaning pad is ook droog te gebruiken onder een high speed of ultra high speed machine. Het resultaat is een glanzende maar stroeve vloer.


Strippen, reinigen en polijsten

De vloerpads Bright 'n Water van wecoline blinken uit in resultaat de vloerpad stript, reinigt en polijst vele vloeren. Het assortiment bestaat uit een bright 'n water strip pad 0#, Bright ‘n Water Upgrade pad #1, Bright ‘n Water Upgrade pad #2, Bright ‘n Water Cleaning pad en Bright ‘n Water Cleaning pad Extra waarmee u fenomenale resultaten behaald.


Milieuvriendelijk reinigen

De vloerpads zijn breed toepasbaar, milieuvriendelijk en u kunt er op ieder tijdstip van de dag mee werken zonder overlast te bezorgen door onaangename geuren van reinigingsmiddelen of langdurige natte vloeren.