Vloerreiniger en allesreiniger in 2 liter verpakking met doseerdop

Vloerreiniger en allesreiniger in 2 liter verpakking met doseerdop

Productnr.: WM3567

€ 25,36

(2 l = € 25,36)
Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Tana Tanex AZ 70 C

Tana Tanex AZ 70 C is een allesreiniger in 2 liter verpakking met doseerdop om alle soorten waterbestendige oppervlakken zoals gietvloeren, linoleum, pvc en vinyl te reinigen en onderhouden, maar ook op plekken waar hygiëne een zeer belangrijke rol speelt. Tana Tanex AZ 70 C is onderdeel van Werner & Mertz, Werner & Mertz is het meest duurzame bedrijf in schoonmaakmiddelen.

Toepassingen

Tana Tanex AZ 70 C van Werner & Mertz doet het op veel oppervlakken bijzonder goed. Het middel is prima geschikt voor de volgende oppervlakken:

  • Deuren
  • Kunststof oppervlakken
  • Glazen oppervlakken
  • Tegels, gietvloeren, laminaat en overige waterbestendige vloeren
  • Meubels in gelakt hout
  • Metalen oppervlakken


Wel moet er opgepast worden bij het gebruik van Tanex in de buurt van emulsie beschermde vloeren, niet verzegeld parket en textiel vloeren. Het wordt namelijk geadviseerd om de allesreiniger niet voor deze oppervlakken te gebruiken.

In de samenstelling van zowel de Tana Tanex AZ 70 C en de Tana AZ 70 C zijn geen oplosmiddelen gebruikt, daarnaast heeft de allesreiniger een aangenaam parfum. Hierdoor zal de ruimte waar de allesreiniger gebruikt wordt naar afloop heerlijk fris ruiken en echt dat hygiënische gevoel versterken. Hiernaast is het ook goed om te weten dat deze allesreinigers mild zijn voor de huid, waardoor er geen irritatie ontstaat als het schoonmaakmiddel in aanraking komt met handen of armen.


Gebruiksaanwijzing Tana Tanex AZ 70 C

Belangrijk bij het gebruik van Tana vloerreiniger is dat de gebruiker kan kiezen of hij het schoonmaakmiddel manueel of machinaal te gebruiken, zo is het gemakkelijk de allesreiniger per locatie op de beste manier in te zetten. Tanex AZ 70 en Tana Tanex AZ 70 C hebben een zeer krachtige emulgerende werking op olie en vetten. Ideaal is dat er voor veel schoonmaakwerkzaamheden maar kleine concentraties nodig zijn om tot een goede reiniging te komen. Op deze manier kunt u besparen op tijd en kosten. Naast deze mooie specificaties zijn de twee producten van Tana en Werner & Mertz ook milieuvriendelijk geproduceerd.


Reinigingsmethoden:

  • Machinaal reinigen
  • Moppen
  • Afnemen


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 24,09Prijs per artikel: € 24,09
10 stuk(s) of meer€ 22,82Prijs per artikel: € 22,82