Zeep- & desinfectiemiddeldispenser 1000 ml KB aluminium - MediQo

Productnr.: SGE8035

€ 114,25
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Zeep- & desinfectiemiddeldispenser aluminium 1000 ml KB, MQ10A
Zeep-& Desinfectiemiddeldispenser met korte bedieningsbeugel.
Met RVS uitwisselbare doseerpomp.
Met zwarte montageplaat die volledig afgekit kan worden.
Wordt standaard met navulfles en geleverd.
Autoklaveerbaar.


De dispensers van de MediQo-line hebben één ding gemeen; ze bieden optimaal gebruiksgemak. En dat is ook wel logisch. Want in een medische spoedsituatie wilt u niet meer na hoeven te denken over uw zeepdispenser. Met de zeep- & desinfectiemiddeldispenser van MediQo-line kunt u elke crisissituatie het hoofd bieden.

Deze zeep- & desinfectiemiddeldispenser blinkt niet alleen uit in strakke vormgeving, maar ook in gebruiksgemak. De dispenser wordt geactiveerd met de korte bedieningsbeugel, die speciaal ontworpen is voor een hygiënische elleboogbediening. De dispenser biedt ruimte aan 1000 ml desinfectiemiddel, zeep of lotion, waardoor de dispenser garant staat voor een langdurig en intensief gebruik.

Waardeert u de strakke vormgeving van de zeep- & desinfectiemiddeldispenser van MediQo-line?


Materiaal: Aluminium, Kleur: Matzilver geëloxeerd, Hoogte: 330 mm, Breedte: 94 mm, Diepte: 168 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Vloeibare zepen, handdesinfectiemiddelen en lotions, Dosering: Instelbaar in 0,9 ml en 1,5 ml per slag, Uitvoering: Met korte bedieningsbeugel, Inhoud: 1000 ml