Zeepdispenser automatisch RVS 1000 ml - Mediclinics

Productnr.: SGE14043

€ 157,90
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Zeepdispenser automatisch RVS 1000 ml, DJ0037ACS
Zeepdispenser automatisch voor wandmontage.
Met infra-rood sensor voor het doseren van de vulgoederen.
Met veerslot en Mediclinics sleutel.
Met kijkgleuf voor inhoudscontrole.
Met verwijderbare navulfles.
Ook eenvoudig vanaf bovenaf na te vullen.
Werkt op 6 AA batterijen.
Aanbevolen installatiehoogte: 25-30 cm boven de oppervlakte.


U wilt uw klanten gemak bieden en uw sanitaire ruimte een degelijke en stoere uitstraling geven? Dan is de automatische zeepdispenser RVS van Mediclinics wat voor u.

Deze automatische zeepdispenser geeft dankzij het RVS materiaal een degelijke en stoere uitstraling van het sanitair. Doordat de zeepdispenser automatisch is, dankzij een infra-rood sensor, creëert deze dispenser ook een luxe uitstraling. Uiteraard is hygiëne van groot belang. Met deze dispenser zit u op het gebied van hygiëne helemaal goed, aanraking met de dispenser is niet nodig dankzij de sensor. Telkens wordt de juiste hoeveelheid gedoseerd en via het kijkvenster aan de voorzijde kunt u de vulling gemakkelijk controleren.

Wilt u al deze voordelen in één dispenser? Vraag dan een offerte aan voor de autmatische zeepdispenser RVS van Mediclinics.

  • Hygiënisch dankzij infra-rood sensor
  • Creëert een luxe uitstraling
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar


Materiaal: RVS, Hoogte: 240 mm, Breedte: 110 mm, Diepte: 120 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Vloeibare zeep, alcoholgel, lotions en crèmes, Dosering: 1,5 ml per slag, Inhoud: 1000 ml