Geen producten (0)
Geen producten (0)
5 l
Cl 109 Clover Chemicals Diamond Extra
 

Clover Diamond Extra vloerwas

€ 23,54 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 109
Omschrijving

Clover Diamond Extra vloerwas

Clover Diamond Extra vloerwas is een gemetalliseerde vloerpolish op basis van acrylpolymeer die zorgt voor een ultra-glanzende, natlook-afwerking voor uw harde vloeren. Het heeft een snelle droogtijd en is geschikt voor gebruik op verschillende soorten vloeren, waaronder hout, linoleum en marmer.

Clover Diamond Extra vloerwas is een gemetalliseerde vloerpolish van hoge kwaliteit die zorgt voor een hoogglanzende, antislip afwerking. Het biedt bescherming tegen vuilophoping en oppervlaktescheden en krassen om de levensduur van uw vloeren te verlengen. Diamond Extra kan worden gepolijst met uw hoge snelheid roterende vloer machine met een polijstpad om een ultra glanzende, nat-uiterlijk afwerking te bereiken.

Waar wordt Diamond extra vloerwas gebruikt

Aanbevolen voor scholen, universiteiten, hotels, kantoren, luchthavens, fabrieken, winkels, winkelcentra, boten, bars, nachtclubs en cafés.
 
Diamond Extra kan worden gebruikt op linoleum, marmer, vinyl, steen, verzegeld en gelamineerd hout, rubber en terrazzo.
 

Hoe gebruik je Diamond extra vloerwas


Zorg ervoor dat de vloer vóór gebruik schoon, droog en geneutraliseerd is. Gebruik Diamond Extra onverdund. Breng 2 dunne lagen aan met een dweil of applicator. Laat gedurende minimaal 30 minuten tussen de lagen drogen en laat de vloer volledig drogen voor gebruik.

De dekking is afhankelijk van de porositeit en de staat van de vloer, hoewel 5 liter over het algemeen voldoende is om een vloeroppervlak van 300 m² te dekken.

Verkrijgbaar in flessen van 5 liter en voorzien van Nederlandse productomschrijving en gebruiksaanwijzing

Veiligheidsgegevens en specificaties


Informatieblad
Veiligheidsinformatieblad

 
 

 

 

 

 

Ook interessant

€ 20,16
Facebook Twitter Linkedin