Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sorteer op:  

Clover Sola Lemon Clover Sola Lemon oppervlakte reiniger en ontvetter Clover…
€ 9,86
Clover Scrub Kleen Clover Scrub Kleen vloerreiniger Scrub Kleen is ideaal voor…
€ 9,27
Viro-sol Viro-sol is een op citrus gebaseerde reiniger en ontvetter…
€ 10,55

Clover ontvetters voor vloeren, machines en wanden

Kies uit de beste vloerontvetters voor professionele reinigingsresultaten. Binnen ons assortiment van Clover Chemicals vindt u milieuvriendelijke vloerreinigers, antibacteriële vloerreinigers, dagelijkse vloerreinigers, vloerstrippers, vloerbeheerders en vloerpolish om elke harde vloer schoon te houden, goed onderhouden en er op zijn best uit te zien.

Wij houden de prijs van vloerreinigers en vloerverzorgingsproducten zo laag als we kunnen om de allerbeste waarde te bieden voor uw professionele reinigingstaken.

Binnen het assortiment ontvetters van Clover Chemicals vallen onderstaande producten:

 

  • Clover FloorIT Vloerreiniger - een krachtige, sneldrogende ontvetter, dagelijkse vloerreiniger die vuil en algemeen vuil verwijdert. FloorIT-geuren als het reinigt met een frisse citroengeur.
  • Clover Scrub Kleen Floor Cleaner - Clover Scrub Kleen is een geurloze vloerreiniger, het is ideaal voor gebruik met uw vloerwasser droogmachine om vet, olie en verbrande aanslag te verwijderen.
  • Clover Sola Lemon oppervlakte reiniger - een krachtige ontvetter en een algemeen reinigingsmiddel voor harde oppervlakken. Het is ideaal voor gebruik op een groot aantal oppervlakken om te reinigen en op te frissen.
  • Clover UBIK 2000 multi-purpose ontvetter een krachtige oppervlaktereiniger- en ontvetter die ideaal is voor gebruik in de horeca. Het verwijdert hard vet, olie en algemeen hardnekkig vuil uit een reeks vloertypes en oppervlakken.
  • Clover Viro-Sol ontvetter - Ideaal voor het verwijderen van vuil, dieselolie, keukenolie, vetten, nicotinelagen, lichaamsvetten, minerale olie, rubber, verkeersfilm en olie op antislip vloeren, geverfde vloeren, keramiektegels, plastic oppervlakken en beton.
  • Clover DD10 neutrale ontvetter - Ideaal voor het reinigen van vloeren, apparatuur en machines in keukens, bakkerijen, banketbakkerijen, snackbedrijven, vleesverwerkende bedrijven en alle andere bedrijven uit de voedingssector.
  • Clover ECO 330 Geconcentreerde ontvetter - Voor gebruik op alle afwasbare harde oppervlakken, zoals glas, chroom, marmer en aluminium.Ideaal voor het reinigen van vloeren, apparatuur en machines in keukens, bakkerijen, banketbakkerijen, snackbedrijven, vleesverwerkende bedrijven en alle andere bedrijven uit de voedingssector.
  • Clover Sola universeel reinigingsmiddel voor harde oppervlakken - Ideaal voor uiteenlopende sectoren, bakkerijen, slachthuizen, vleesverwerkende bedrijven, brouwerijen, keukens, transport, constructie, garages, strijkateliers, stations, scheepswerven en benzinestations.
  • Clover MPC Multi reiniger - Voor het verwijderen van nicotine, vet en vuil op vloeren, muren, harde oppervlakken en synthetische oppervlakken.
  • Clover Finito, kant en klaar reiniger - 750 ml sprayflacon, Ideaal voor het verwijderen van olie, vet, was en vuil in de voedingsindustrie, constructieateliers, non-food productie, kantoren, algemeen onderhoud en de automobielindustrie. 

 

 

Facebook Twitter Linkedin