Polymeren met onverslaanbare prestaties voor een scherpe prijs

Ons assortiment vloerwassen zijn ideaal voor professionele reinigingstaken voor onverslaanbare prestaties tegen prijzen die u zich kunt veroorloven.

Producten overzicht

Diamond Contract is geschikt voor gebruik op niet-poreuze harde vloeren, waaronder vinyl, rubber, linoleum, thermoplast, asfalt, geseald hout, gesealde kurk, marmer en terrazzo. Diamond Contract is geschikt voor gebruik in elke omgeving waar harde vloeren een beschermende, antislip, hoogglans afwerking vereisen, zoals scholen, kantoren, hotels, nachtclubs, cafés, restaurants en verpleeghuizen.

Clover Diamond is een professionele, op acrylpolymeer gebaseerde gemetalliseerde vloerlak die vloeren met een hoogglanzende, slipbestendige afwerking achterlaat. Het zorgt voor een barrière op het oppervlak van de vloer en beschermt zo tegen beschadigingen aan het oppervlak en krassen en vuilophoping.

Clover Diamond Extra is een gemetalliseerde vloerwas op basis van acrylpolymeer die zorgt voor een ultra-glanzende, natlook-afwerking voor uw harde vloeren. Het heeft een snelle droogtijd en is geschikt voor gebruik op verschillende soorten vloeren, waaronder hout, linoleum en marmer.