Cleanfix reinigingsmachines - Zwitserse kwaliteit voor professionals

Bent u op zoek naar een professionele stofzuiger, schrobmachine, waterzuiger, schrobzuigmachine, veegmachine of stoomreiniger?Schoonmaakgroothandel Emmen heeft een ruim assortiment professionele reinigingsmachines van Cleanfix op voorraad. Cleanfix is producent van reinigingsmachines voor professioneel gebruik met verkopers in meer dan 85 landen.

RIDE-ON SCHROBZUIGMACHINES >>

VEEGMACHINES >>

RIDE-ON VEEGMACHINES >>

SCHUIMREINIGERS >>

ROBOT SCHROBZUIGMACHINE >>

SECTOREN

Reinigingsmachines

Cleanfix reinigingsmachines

In Zwitserland, vlakbij het Bodenmeer, ontwikkelt en produceert Cleanfix reinigingsmachines voor professioneel gebruik.

Het primaire doel is om de beste Zwitserse kwaliteit te bieden - ondersteund door advies, nabijheid van de klant en service. Door constante innovatie heeft Cleanfix zijn aanwezigheid in de markt kunnen uitbreiden en wordt nu wereldwijd vertegenwoordigd door dochterondernemingen en agenten. Cleanfix machines zorgen voor sprankelende netheid in meer dan 85 landen.

Stofzuigers

Professionele stofzuigers die doen waarvoor ze zijn gemaakt: fluisterstil stofzuigen.

De Cleanfix stofzuigers zijn compact , wendbaar en stabiel. De Cleanfix S 10 is door zijn 5 wielen zelfs een van de meest volgzame stofzuigers! Naast "normale" stofzuigers heeft Cleanfix ook een rugzakstofzuiger (RS 05) en borstelzuigers (BS 350/460) voor u. De rugzakstofzuiger is bijv. ideaal voor gebruik in bioscopen, vliegtuigen of trappenhuizen.

Stof- / waterzuigers

Wilt u zowel nat als droog vuil zuigen?

Cleanfix biedt een complete lijn stof/waterzuigers voor grote en kleine oppervlakken. Middels krachtige zuigmotoren zijn de Cleanfix stof- / waterzuigers uitermate geschikt voor zwaardere taken. De professionele Cleanfix stof-/waterzuigers leveren een topprestatie in zuigkracht, zijn robuust , wendbaar en zeer stabiel.

Tapijtreinigingsmachines

Wilt u kleine of grote oppervlakken reinigen?

Cleanfix heeft zeker een geschikte machine voor u. Cleanfix tapijt- en meubelreinigingsmachines zijn er voor het grondig reinigen van textiele oppervlakken zoals vloerbedekking, stoelen, banken, auto-interieuren etc. De machines werken via de sproei-/extractiemethode. Het is de meest geprefereerde reinigingsmethode door de grootste tapijtfabrikanten. Middels deze methode wordt water onder druk in het tapijt gespoten en tezamen met het opgeloste vuil onmiddellijk opgezogen. Op deze wijze kan zelfs de diepste vervuiling worden verwijderd en kan alle residu worden uitgespoeld.

Schrobzuigmachines

Wilt u een schrob-/zuigmachine met een kabel of liever op batterijen?

Harde vloeren worden heel vaak nog met een mopsysteem schoongemaakt. Echt schoon wordt het daar niet mee. Het vuil wordt voor het grootste deel verplaatst en niet verwijderd. Cleanfix levert professionele schrobzuigmachines die het vuil los schrobben en het vuil los en zuigen het meteen op. De vloer wordt optimaal gereinigd door de hoge borsteldruk en krachtige zuigvermogen. Daarnaast zijn de machines ook zeer eenvoudig te bedienen.

Wilt u een schrob-/zuigmachine met een kabel of liever op batterijen? Wilt u een los laadapparaat of liever een on-board laadapparaat? Aan u de keus! Weet u niet welke schrob-/zuigmachine bij uw vloer past? Maak geheel vrijblijvend een afspraak, wij adviseren u graag.

Voor zowel kleine als ook voor grote oppervlakken heeft Cleanfix voor u de perfecte oplossing: een uitgebreid assortiment schrob-/zuigmachines.

Schrobmachines

Wilt u vloeren boenen, schrobben, schuren , strippen of polijsten?

Doe dit dan met een Cleanfix eenschijfsmachine! Wij bieden u een ruim assortiment eenschijfsmachines. Wilt u een lage toeren machine om een vloer te schrobben of juist een hoge toeren machine voor het boenen van een vloer? Of wellicht is een eenschijfsmachine met een keuze in 2 toerentallen het meest ideaal.

Veegmachines

Van duwveegmachine tot opzit-veegmachines met een hydraulische los-inrichting.

Met een Cleanfix veegmachine heeft u altijd een snelle en efficiente oplossing voor al uw veegproblemen. De veegmachines zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De ergonomisch ontworpen veegmachines zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud.

Stoomreiniger

Wanden, vloeren en ramen worden hygiënisch gereinigd en zijn weer als nieuw.

Overal waar hygiene de eerste prioriteit heeft en de best mogelijk prestatie is vereist, is de Cleanfix stoom-/extractiemachine DS 8 de juiste machine.

Zelfs ingedroogde en hardnekkige vervuiling wordt met behulp van minimaal reinigingsmiddel, opgelost en direct opgezogen. Vet, olie of andere vervuilingen vormen geen enkel probleem voor de DS 8. Wanden, vloeren en ramen worden hygiënisch gereinigd en zijn weer als nieuw. De DS 8 werkt alleen met pure stoom, dus zonder reinigingsmiddel. Is reinigingsmiddel om de een of andere reden toch echt nodig dan kan het betreffende oppervlak daarmee vantevoren worden behandeld. Alleen daar waar het echt nodig is en ook hoeveel als nodig is. Dat spaart reinigingsmiddel. Dat spaart het mileu!

Sectoren

In elke branche, maar ook in particuliere huishoudens, kan de reiniging worden geoptimaliseerd met Cleanfix-machines. Bevindt u zich in de industrie, facilitaire diensten, publieke sector, gezondheidszorg, logistiek of gastronomie? De hygiëne-eisen in gebouwen nemen voortdurend toe. Hoe eerder vuil en stof ter plaatse worden verwijderd, hoe kleiner de kans dat verontreiniging zich door het hele gebouw verspreidt. Cleanfix machines helpen u graag dit te realiseren.