Cleanfix reinigingsmachines

Stofzuigers, schrobmachines, waterzuigers, schrobzuigmachines, veegmachines of stoomreiniger aanschaffen? Schoonmaakgroothandel Emmen heeft een ruim assortiment professionele reinigingsmachines van Cleanfix op voorraad. Tevens geheel vrijblijvend demonstratie op locatie mogelijk, stuur uw verzoek naar info@schoonmaakgroothandelemmen.nl

RIDE-ON SCHROBZUIGMACHINES >>

VEEGMACHINES >>

RIDE-ON VEEGMACHINES >>

SCHUIMREINIGERS >>

ROBOT SCHROBZUIGMACHINE >>

Reinigingsmachines

Service en kwaliteit

Voordat u een reinigingsmachine gaat aanschaffen, wilt u er zeker van zijn dat de machines van prima kwaliteit zijn en u een goede service geleverd krijgt. De reinigingsmachines van het Zwitserse merk Cleanfix zijn betrouwbare en gebruiksvriendelijke apparaten voor het reinigen van verschillende soorten ruimten en vloeren. Wereldwijd worden de reinigingsmachines ingezet bij schoonmaakbedrijven, ondernemingen, magazijnen, winkelcentra en kantoorcentra, buurtgebouwen etc.

Nieuw of gebruikte reinigingsmachines?

Soms is het aanschaffen van een gebruikte reinigingsmachine een goede keus. Regelmatig hebben wij reinigingsmachines waarmee demonstraties zijn gedaan of hebben we jong gebruikte machines die zijn ingeruild op een nieuwe machine. Deze machines zijn in prima technische staat en nog steeds goed inzetbaar voor professionele schoonmaakwerkzaamheden, worden volledig nagekeken en daar waar nodig voorzien van nieuwe accu's, zuigrubbers enzovoorts.

Geheel vrijblijvende demonstratie

Aangezien Cleanfix een ruime keuze in reinigingsapparatuur voor verschillende toepassingen biedt, demonstreren de adviseurs van schoonmaakgroothandel Emmen de machines door geheel Nederland en op locatie. Het demonstreren is geheel vrijblijvend en kunt u via de mail of telefonisch via 0591-630065 aanvragen.

Handmatig of volautomatisch reinigen

Het merk Cleanfix produceert een groot aantal machines voor verschillende toepassingen. Er zijn modellen waarmee u handmatig en volautomatisch kunt reinigen. Afhankelijk van de taken wordt aanbevolen om een apparaat te kiezen dat volledig geschikt is voor uw oppervlak en taak.

6 redenen om een Cleanfix reinigingsmachine aan te schaffen

  • Gratis demonstraties
  • Opleiding in de werking van machines
  • Originele onderdelen en verbruiksartikelen
  • 3 tot 6 maanden garantie op gebruikte reinigingsmachines
  • 1 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en/of productiefouten (nieuwe machines)
  • Mogelijkheid om te kopen of leasen