Over Schoonmaakgroothandel Emmen

Schoonmaakgroothandel Emmen is de online shop voor advies op maat over schoonmaakmiddelen, -materialen, reinigingsmachines en hygiëne producten. Wij leveren deze producten door geheel Nederland en België en zijn sinds 2010 uitgegroeid naar een complete webshop waar u uw bestellingen eenvoudig en veilig online kunt plaatsen. Heeft u professionele reinigingsmiddelen of reinigingsmachines nodig? Wij informeren en adviseren u graag en leveren – afgestemd op uw individuele behoeften.

Online bestellingen

Uw producten online besteld? Onze webshop is erop ingericht dat u uw vorige bestellingen of facturen eenvoudig kunt nazien of adres wijzigingen doorvoeren. Hierdoor hoeft u niet lang te zoeken naar producten waar u de naam niet meer van weet en kunt u deze snel en op productnaam of artikelnummer nabestellen.

50 jaar ervaring in de schoonmaak

Schoonmaakgroothandel Emmen is sinds 2010 actief op het internet maar hebben ruim 50 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Hierdoor zijn wij in staat om bijna ieder schoonmaak probleem op te lossen. In de vijftig jaar dat ons bedrijf inmiddels bestaat hebben wij succesvolle relaties gesmeed met diverse top fabrikanten in binnen- en buitenland en bieden producten en service van topkwaliteit.

Iedereen kan producten leveren voor een prijs; wij geloven dat het bieden van de juiste oplossingen aan onze klanten de sleutel is tot het onderhouden van succesvolle klantrelaties. Onze schat aan ervaring in de schoonmaakbranche en daar buiten heeft ons in staat gesteld om naar de behoeften van een klant te kijken en de juiste oplossing aan te bevelen. Onze reputatie en groei bewijzen dat deze aanpak succesvol is geweest voor zowel de klant als ons.