Professionele schoonmaakproducten voor een scherpe prijs!

Een breed scala aan geselecteerde producten en oplossingen wacht op u tegen betaalbare prijzen. Wij zorgen ervoor dat alleen goederen van de hoogste kwaliteit ons bedrijf verlaten. Uiteraard adviseren wij u uitgebreid, letten wij op uw individuele wensen en eisen en vinden wij altijd de juiste oplossing voor u.

Professionele schoonmaakproducten voor horeca, hotels, gebouwreiniging, scholen en overheden

Wij leveren een breed scala aan professionele schoonmaakmiddelen, reinigingsmachines, schoonmaakproducten, hygiënepapier en dispensers, glazenwassersgereedschap en afvalzakken voor een scherpe prijs en elke toepassing. Onze producten worden gebruikt in de horeca, gebouwreiniging, industrie, ouderenzorg, dokterspraktijken, werkplaatsen en vele industrieën. Een groot aantal van onze producten zijn ook geschikt en aanbevolen voor particuliere huishoudens. Speciale eisen vereisen speciale oplossingen. Wij bieden het juiste reinigingsmiddel of verzorgingsproduct voor uw toepassingen.

Onze schoonmaakmiddelen

Schoonmaakgroothandel Emmen is hoofdleverancier van "effectieve professionele schoonmaakmiddelen" van Clover Chemicals in Nederland. Het assortiment omvat interieurreinigers, sanitairreinigers, vloerreinigers-, en onderhoudsproducten, Industriële reinigers, producten voor hand- en huidverzorging, reinigers en onderhoudsproducten om voertuigen te reinigen, keukenreinigers, desinfectiemiddelen etc. Deze professionele reinigingsmiddelen en verzorgingsproducten vereisen echter ook meer zorg voor een veilige hantering. Daarom wordt het in de meeste gevallen aanbevolen om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen en schoonmaakhandschoenen te dragen. Een veilige omgang met de reinigingsmiddelen en verzorgingsproducten moet net zo belangrijk zijn als het gewenste reinigingssucces.

Onze schoonmaakmachines

Ons bedrijf heeft specifiek gekozen voor de reinigingsmachines van Cleanfix. Het bedrijf van Zwitserse origine ontwikkelt en produceert reinigingsmachines voor professioneel gebruik. Cleanfix biedt de eindgebruiker het allerbeste resultaat want of nu een professionele stofzuiger, schrobmachine, schrobzuigmachine, een excentrische schrobmachine of waterzuiger zoekt? Cleanfix machines houden gebouwen nu brandschoon in meer dan 85 landen en doen dit door het bieden van het juiste advies en perfecte service.

Onze schoonmaakproducten

Vegers, borstels of vloertrekkers, rolemmers & werkwagens, stofwisdoeken, dweilen en moppen, reinigingsdoeken, microvezelproducten, vloerpads of de eenvoudig te gebruiken kant en klare Clean'n Easy interieurdoeken, sanitairdoeken, keukendoeken, hygiënische doeken of desinfectiedoeken. Duizenden professionele schoonmakers werken al meer dan 50 jaar, elke dag met de Wecoline schoonmaakmaterialen. Wecovi biedt slimme oplossingen voor de professionele schoonmaak-, recreatie- en retailmarkt.

Onze papierproducten en dispensers

Zorg ervoor dat uw toiletruimte veilig zijn voor uw werknemers en bezoekers- koop vandaag nog uw dispensers en hygiënepapier bij schoonmaakgroothandel Emmen! Wij verkopen zeepdispensers, handdoekdispensers en handdoekroldispensers, toiletpapier, handdoekpapier, diverse handzeep, luchtverfrissers en allerlei andere hygiëneproducten tegen een geweldige prijs. Maakt u gebruik van een huursysteem en wilt u afstappen van uw huurcontract om geld te besparen, maar u weet niet zeker welk toiletpapiersysteem of handdoekdispenser het beste is voor uw bedrijf, bel ons dan op 0591-63 00 65. Wij zijn er om u te helpen en u te adviseren en helpen u uw papierhygiënekosten te verlagen.

Hulp bij uw bestelling?

Benieuwd welke producten je nodig hebt? Meer weten over onze producten? Neem contact met ons op - we staan altijd voor u klaar om u te helpen! Neem contact met ons op Bel ons op 0591-630065 of mail naar info@schoonmaakgroothandelemmen.nl