Professionele schoonmaakmiddelen voor een scherpe prijs

Bent u op zoek bent naar een interieurreiniger, glasreiniger, toiletreiniger, ontkalker of een product om uw douche te reinigen? Schoonmaakgroothandel beschikt over een ruim assortiment schoonmaakmiddelen van Clover Chemicals om uw auto, woonhuis, kantoor, ramen, vloeren schoon te houden.

Vaatwasproducten

Doseerproducten

Luchtverfrissers

Wasmiddelen

Zwembad reinigen

Sport en leisure

Huid & haarverzorging

Industriële handzeep

Auto reiniging

Accessoires

Transport reinigers

Reinigers voor tapijt en bekleding

Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakgroothandel Emmen is de grootste leverancier van Clover Chemicals in Nederland en België en voorzien onze klanten dagelijks van voordelige professionele schoonmaakmiddelen. Van afwasmiddelen tot sterke industriële reinigers kunt u voordelig bij ons online bestellen. Doordat wij rechtstreeks de producten bij de fabriek in Engeland inkopen zijn wij in staat u de beste prijs te kunnen aanbieden.

Hulp nodig bij uw schoonmaakprobleem?

Elk reinigingsprobleem is anders en vereist een individuele aanpak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een specifieke reinigingsoplossing bieden die perfect past in uw reinigingsproces. Ondanks dat ieder product in onze webshop een uitgebreide omschrijving heeft, zou het kunnen zijn dat u vragen heeft over het product. Neem contact met ons op via e-mail of bel +31 (0)591 63 00 65.