Clover C2 Vloerreiniger 5 liter

(5 l = € 17,77)

€ 17,77

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover C2 Vloerreiniger

Clover C2 Vloerreiniger is een geconcentreerde vloerreiniger in 5 liter verpakking. Clover C2 is geschikt voor reinigen en onderhouden van vele soorten harde, waterbestendige vloeren zoals glanzende vloeren, linoleum, pvc, tegelvloeren, houten vloeren, laminaat enz. Clover C2 is een effectief reinigingsmiddel die waterbestendige oppervlakken reinigt, onderhoud en verbetert zonder residu achter te laten. Doormiddel van de navulflacon van 5 liter en de bij te bestellen doseerpomp kun je de 1 liter C2 doseerfles keer op keer hergebruiken en vermindert plastic afval. 5 liter Clover C2 is voldoende om 125 emmers van 5 liter af te vullen.


Geschikt voor alle waterbestendige vloeren

Clover C2 Vloerreiniger is een neutrale vloerreiniger voor het schoonmaken van kantoren, huishoudens, trappenhuizen en overal waar een schone en frisse vloer gewenst is. geschikt voor reiniging en onderhoud van vele soorten harde, waterbestendige vloeren zoals linoleum, pvc, tegelvloeren, laminaat en andere waterbestendige vloeroppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een mop of dweil.