Robuuste accu aangedreven schrobzuigmachine - Cleanfix - RA505 IBC

Productnr.: SGE.555.015

vanaf € 5.688,45

(1 stuk(s) = € 4.816,00)
Productgegevensblad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Schrobzuigmachine Cleanfix RA505 IBC inclusief baterijen naar keuze

Deze fraaie, robuuste schrobzuigmachine, de Cleanfix RA505 IBC is ideaal voor harde en flexibele vloeren voor industrie, detailhandel en openbare instellingen. De Cleanfix RA505 IBC is ideaal voor (middel) grote oppervlakken in oa. winkels. De Cleanfix RA505 IBC is voorzien van een geïntegreerd laadapparaat en zeer gebruiksvriendelijk. Het verschil tussen de IBC en de IBCT is dat de IBCT variant zelftrekkend (tractie) is, zowel voor-als achterwaarts.

Tractie vindt plaats via borstelrotatie, wat betekent dat de machine onafhankelijk naar voren duwt. Alle bedieningselementen zijn zeer gebruiksvriendelijk - een borstelwissel wordt binnen enkele seconden uitgevoerd. Ideaal voor middelgrote oppervlakken.


De Cleanfix RA505 IBC is ideaal voor (middel) grote oppervlakken in oa. winkels. De Cleanfix RA505 IBC is voorzien van een geïntegreerd laadapparaat en zeer gebruiksvriendelijk. Het verschil tussen de IBC en de IBCT is dat de IBCT variant zelftrekkend (tractie) is, zowel voor-als achterwaarts.


Batterijen naar keuze:

- 2x OPTIMA batterijen 12V/75 Ah, Werktijd: 120 minuten, Leegrijden tot 10-15% daarna vol opladen.
- 2x GEL batterijen 12V/105 Ah, Werktijd: 150 minuten, Tussentijds oplaadbaar.


Wordt geleverd inclusief:

- Schrobborstel Ø 50cm
- Parabolische Zuigmond, 88cm
- Geintegreerd laadappraat
- Batterij-pakket naar keuze


Kenmerken

  • Ideale schrob-/zuigmachine voor middel) grote oppervlakken
  • Geschikt voor industrie, winkels, garagebedrijven en horecagelegenheden
  • Optimaal reinigingsresultaat door de hoge borsteldruk
  • Batterij-versie met integrated Battery Charger (IBC)


Demonstratie aanvragen Cleanfix RA505 IBC

Om tot een keuze te komen of de Cleanfix RA505 IBC het juiste reinigingsapparaat voor uw organisatie is verzorgen wij graag bij u ter plekke een demonstratie. Zo kunt u zelf ervaren of Cleanfix schoonmaakmachines in uw situatie het meeste rendement en resultaat opleveren. Tijdens de demonstratie informeren wij u over de gebruiksmogelijkheden en krijgt u instructie over de bediening van de apparatuur. Ook adviseren wij u graag over het best passende reinigingsmiddel voor elke toepassing.