Green & Gold by Clover Chemicals - Duurzaamheid en Glans voor uw Auto!

Ontdek ons hoogwaardige Green & Gold assortiment van Clover Chemicals, speciaal ontworpen voor de autosector. Met onze krachtige autoreinigers en onderhoudsproducten kunt u vuil, vet en vlekken moeiteloos verwijderen, terwijl u de prachtige glans van uw auto behoudt. Elk product is doordrenkt met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, zodat u uw auto met een gerust hart kunt verzorgen. Of het nu gaat om autoshampoos, velgenreinigers of interieurreinigers, ons Green & Gold assortiment biedt de perfecte oplossing voor elke reinigingsbehoefte. Vertrouw op Clover Chemicals voor hoogwaardige autoreiniging en langdurige bescherming. Geef uw auto de zorg die het verdient en ervaar een stralende glans met Green & Gold! Bestel vandaag nog en geef uw auto de verzorging die het verdient!

Specifiek ontworpen producten voor alle voertuigen

De Green & Gold-productlijn biedt een scala aan producten die specifiek zijn ontworpen voor effectieve reiniging en duurzaam onderhoud.

Green & Gold Auto Shampoo:

Green & Gold Auto Shampoo is dé keuze voor hoogwaardige autoreiniging. Speciaal geformuleerd voor optimale prestaties, biedt deze autoshampoo een doeltreffende en milde reiniging voor jouw voertuig.

Green & Gold Velgenreiniger:

Green & Gold Velgenreiniger is de ideale keuze voor het grondig reinigen van velgen en het herstellen van hun oorspronkelijke glans. Deze hoogwaardige velgenreiniger is speciaal ontworpen om remstof, vuil en andere verontreinigingen effectief te verwijderen.

Green & Gold Autowas / polish:

Green & Gold Formula 2000 en Formula 4000 Autopolish zijn hoogwaardige producten ontworpen om het exterieur van jouw voertuig te beschermen en een langdurige glans te bieden.

Green & Gold Autogloss:

Green & Gold Autogloss en Raven zijn de perfecte combinatie om de banden en velgen van uw voertuig te laten stralen. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor een glanzende en langdurige afwerking.

Green & Gold screenwash, ruitenwisservloeistof:

Green & Gold Screenwash is dé oplossing voor helder zicht op de weg. Speciaal ontworpen als ruitenwisservloeistof, biedt dit product effectieve reiniging en bescherming voor autoruiten.

Green & Gold Tops Glaspoetsmiddel:

Green & Gold Tops Glaspoetsmiddel is dé oplossing voor heldere, vlekkeloze ramen. Deze krachtige formule is speciaal ontworpen om vette plekken en dode insecten effectief van uw ramen te verwijderen.

Green & Gold B-Kleen Extra, krachtige reiniger voor matten, bekleding en het interieur

Green & Gold B-Kleen Extra is een krachtige reiniger die speciaal is ontworpen voor het reinigen van matten, bekleding en het interieur van voertuigen. Deze reiniger biedt effectieve oplossingen voor het verwijderen van vuil, vlekken en ongewenste geuren.

Green & Gold Trimshine:

Green & Gold Trimshine is een hoogwaardige reiniger speciaal ontworpen voor het reinigen van interieurbekleding in voertuigen. Deze krachtige formule is geschikt voor diverse materialen en oppervlakken, zoals kunststof, vinyl, rubber en leer in voertuigen.

Carwash reiniging en onderhoud