Cleanfix Schrobmachine FloorMac Basic

Cleanfix Schrobmachine FloorMac Basic

Productnr.: SGE.718.010

€ 557,00
-17%

€ 463,38

excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Schrobmachine FloorMac Basic

Deze uiterst handige, slechts 33 cm brede eenschijfsmachine is speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes en trappen. Of het nu gaat om reinigen of polijsten, of het nu gaat om parket of stenen vloeren, u zult de beste resultaten behalen. De bijgeleverde watertank vergemakkelijkt ook de dosering tijdens reinigingswerkzaamheden.

De Cleanfix schrobmachine FloorMac Basic is een schrobmachine die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van kleine tot middelgrote oppervlakken en uitermate geschikt voor diverse schoonmaakwerkzaamheden thuis, voor schoonmaakbedrijven, klusbedrijven en bedrijven met eigen schoonmaakmedewerkers.

Ergert zich u al tijden aan uw vervuilde vloer, van alles geprobeerd maar nog altijd geen idee hoe u dit moet doen? De Schrobmachine FloorMac Basic zorgt voor gebruiksgemak en optimaal gereinigde vloeren. De FloorMac Basic onderscheidt zich van andere traditionele schrobmachines door de oscillerende beweging van de borstel of padhouder. De Schrobmachine FloorMac Basic is de ideale gebruiksvriendelijke schrobmachine voor het schrobben van diverse vloeren en moeilijk bereikbare oppervlakken zoals traptreden.

De Schrobmachine FloorMac Basic is de ideale schrobmachine voor bezitters van woonhuizen en schoonmaakbedrijven en onderhoudsbedrijven om snel en grondig moeilijk bereikbare plaatsen eens grondig te reinigen. Door het gewicht van 13 kg is deze machine nagenoeg voor iedereen zeer handelbaar en levert optimaal reinigingsgemak. Door de diverse accessoires is de FloorMac niet alleen ideaal voor het reinigen en onderhouden van parket of linoleum maar ook perfect inzetbaar op tegelvloeren en vloerbedekking.

De Schrobmachine FloorMac Basic wordt geleverd met padhouder en boenpad wit twv € 40,15.

De Schrobmachine FloorMac Basic heeft een gewicht van 13kg en is de perfecte reinigingsmachine voor de professionele schoonmaker maar ook voor particulieren. De machine heeft 1450 oscillerende bewegingen per minuut en heeft een kabellengte van 7.5 meter, een werkbreedte van 33cm en werkhoogte van 25cm. De FloorMac Basic is de perfecte reinigingsmachine voor allerlei schoonmaaktaken voor zowel kleine als middelgrote oppervlakken.


Kenmerken Schrobmachine FloorMac Basic

  • Speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote oppervlakken zoals woonkamers, trappenhuizen enz.
  • Ideale machine voor het reinigen en onderhouden van traptreden, linoleum en parket
  • Perfect inzetbaar voor het reinigen van tegelvloeren en tapijt


Accessoires voor de Cleanfix Schrobmachine FloorMac Basic:

ArtikelOmschrijvingPrijs €718.059Borstelring PPN 0,349.70190.056Vloerreiniger, 1 liter11.30190.057Clean & Polish, 500 ml20.95


FloorMac gebruikersvideo


Downloads