Cleanfix Schrobmachine FloorMac Deluxe

Cleanfix Schrobmachine FloorMac Deluxe

Productnr.: SGE.718.000

€ 590,00
-17%

€ 489,95

excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Schrobmachine FloorMac DeLuxe

De Cleanfix schrobmachine FloorMac Deluxe is de uitgebreidere versie van de Floormac Basic. In plaats van een padhouder en boenpad wit is deze schrobmachine uitgebreid met microvezelpad, tankhouder, tank, vloerreiniger en Clean& Polish. De Schrobmachine FloorMac Deluxe is speciaal is ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van kleine tot middelgrote oppervlakken en uitermate geschikt voor diverse schoonmaakwerkzaamheden thuis, voor schoonmaakbedrijven, klusbedrijven en bedrijven met eigen schoonmaakmedewerkers.

Ergert zich u al tijden aan uw vervuilde vloer, van alles geprobeerd maar nog altijd geen idee hoe u dit moet doen? De Schrobmachine FloorMac Deluxe zorgt voor gebruiksgemak en optimaal gereinigde vloeren. De Cleanfix FloorMac Deluxe onderscheidt zich van andere traditionele schrobmachines door de oscillerende beweging van de borstel of padhouder. De FloorMac is de ideale gebruiksvriendelijke schrobmachine voor het schrobben van diverse vloeren en moeilijk bereikbare oppervlakken zoals traptreden.

De Schrobmachine FloorMac Deluxe is de ideale schrobmachine voor bezitters van woonhuizen en schoonmaakbedrijven en onderhoudsbedrijven om snel en grondig moeilijk bereikbare plaatsen eens grondig te reinigen. Door het gewicht van 13 kg is deze machine nagenoeg voor iedereen zeer handelbaar en levert optimaal reinigingsgemak. Door de diverse accessoires is de FloorMac niet alleen ideaal voor het reinigen en onderhouden van parket of linoleum maar ook perfect inzetbaar op tegelvloeren en vloerbedekking.

De FloorMac Deluxe wordt geleverd met padhouder, boenpad wit, microvezelpad, tankhouder, tank, vloerreiniger en Clean& Polish twv € 161,15.

De Schrobmachine FloorMac Deluxe heeft een gewicht van 13kg en is de perfecte reinigingsmachine voor de professionele schoonmaker maar ook voor particulieren. De machine heeft 1450 oscillerende bewegingen per minuut en heeft een kabellengte van 7.5 meter, een werkbreedte van 33cm en werkhoogte van 25cm. De Schrobmachine FloorMac Deluxe is de perfecte reinigingsmachine voor allerlei schoonmaaktaken voor zowel kleine als middelgrote oppervlakken.


Kenmerken Schrobmachine FloorMac Deluxe

  • Speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote oppervlakken zoals woonkamers, trappenhuizen enz.
  • De schrobmachine FloorMac Deluxe is de ideale machine voor het reinigen en onderhouden van traptreden, linoleum en parket
  • Perfect inzetbaar voor het reinigen van tegelvloeren en tapijt


Accessoires voor de Cleanfix Schrobmachine FloorMac Deluxe:

ArtikelOmschrijvingPrijs €718.059Borstelring PPN 0,349.70190.056Vloerreiniger, 1 liter11.30190.057Clean & Polish, 500 ml20.95


FloorMac gebruikersvideo


Downloads