Clover Activ F, sterk schuimende neutrale reiniger 5 liter

Productnr.: SGE403

vanaf € 14,46

(1 fles(sen) = € 14,46)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Activ F, sterk schuimende neutrale reiniger

Clover Activ F, sterk schuimende neutrale reiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van voertuigen, zoals auto's, vrachtwagens, boten en tevens een waardevol schoonmaakmiddel voor professionele schoonmaakdiensten, facilitair beheer en andere zakelijke toepassingen waar effectieve reiniging en onderhoud van oppervlakken essentieel is.


Belangrijkste kenmerken van Clover Activ F (5 liter):

  1. Sterke schuimvorming: Activ F produceert een rijk schuim dat helpt bij het losmaken en verwijderen van vuil, stof, insectenresten en ander vuil van het oppervlak van het voertuig. Het schuim zorgt voor een betere hechting en reiniging van het vuil.
  2. Neutrale pH-waarde: De autoshampoo heeft een neutrale pH-waarde, waardoor deze veilig is voor lakwerk, rubber, kunststof, chroom en andere oppervlakken van het voertuig. Het zal de lak niet aantasten.
  3. Veilige reiniging: Activ F is samengesteld om grondig te reinigen zonder de lak te beschadigen. Het verwijdert vuil en aanslag effectief en laat een schone en glanzende afwerking achter.
  4. Handmatige of hogedrukreiniging: Deze autoshampoo kan zowel handmatig als met hogedrukreinigers worden gebruikt, afhankelijk van je voorkeur en beschikbare apparatuur.
  5. Economische 5 liter verpakking: De royale hoeveelheid van 5 liter maakt deze autoshampoo kostenefficiënt, omdat je er lang mee kunt doen, vooral als je regelmatig voertuigen reinigt.
  6. Geschikt voor professioneel gebruik: Activ F is ideaal voor autowasstraten, garages, detailbedrijven en autoverzorgingsprofessionals.


Deze schuimende autoshampoo helpt je om voertuigen snel en efficiënt schoon te maken, en het is een waardevolle toevoeging aan de gereedschapsuitrusting van professionals in de autoverzorgingsbranche en autobezitters die hun voertuigen grondig willen reinigen en beschermen. Volg de aanbevolen instructies op de verpakking voor het beste resultaat.