Clover Andru Krachtige vloerreiniger voor schrobzuigmachines 5 liter

Productnr.: SGE399

vanaf € 23,53

(1 fles(sen) = € 23,53)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Andru Krachtige vloerreiniger voor schrobzuigmachines

Clover Andru is een krachtige vloerreiniger die speciaal is ontworpen voor gebruik in schrobzuigmachines. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Clover Andru:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Schrobzuigmachine Geschikt: Andru is speciaal geformuleerd om in schrobzuigmachines te worden gebruikt. De lage schuimvorming zorgt ervoor dat het product effectief kan worden opgezogen en laat geen residu achter op de vloer.
  2. Effectieve Reiniging: Het is ontworpen om hardnekkig vuil, vlekken, olie, vet en andere verontreinigingen grondig te verwijderen van harde vloeroppervlakken.
  3. Laat Geen Residu Achter: Andru is ontworpen om geen schadelijk residu op de vloer achter te laten, wat belangrijk is om te voorkomen dat vuil zich opnieuw hecht.
  4. Veelzijdigheid: Het is geschikt voor verschillende harde vloeroppervlakken, zoals tegels, linoleum, beton en meer.
  5. Economisch: De 5-liter verpakking is kosteneffectief voor grotere reinigingsprojecten.


Toepassingen:

  • Commerciële Gebouwen: Andru is ideaal voor het reinigen van vloeren in commerciële gebouwen, zoals kantoren, winkels en restaurants.
  • Industriële Omgevingen: Het is geschikt voor industriële omgevingen waar zware vervuiling en grondige reiniging vereist is.
  • Grootschalige Vloerreiniging: Dit product is bij uitstek geschikt voor grootschalige vloerreinigingsprojecten in ziekenhuizen, scholen, fabrieken en magazijnen.
  • Verwijderen van Vet en Olie: Andru is effectief in het verwijderen van vet en olie van vloeroppervlakken, waardoor het geschikt is voor keukenvloeren.
  • Vloeronderhoud: Het kan regelmatig worden gebruikt als onderdeel van een vloeronderhoudsprogramma.


Het correct gebruiken van Clover Andru in een schrobzuigmachine kan zorgen voor een grondige en efficiënte reiniging van harde vloeroppervlakken. Het is belangrijk om de verdunningsinstructies en het gebruik van de schrobzuigmachine te volgen voor optimale resultaten. De royale 5-liter verpakking maakt dit product kosteneffectief voor grotere reinigingsprojecten.