Clover Breaker zwembadreiniger en ontkalker 1L

Productnr.: SGE-506-1

vanaf € 7,47

(1 fles(sen) = € 7,47)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breaker zwembadreiniger

Clover Breaker is een product dat speciaal is ontworpen voor de reiniging van zwembaden en spa's. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Clover Breaker zwembadreiniger:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Reinigingskracht: Clover Breaker is een effectieve reiniger die is ontworpen om zwembaden en spa's schoon en helder te houden. Het kan verschillende soorten verontreinigingen, zoals vet, olie, kalkaanslag, en andere organische en anorganische stoffen verwijderen.
  2. Kalkaanslagverwijdering: Het product is vooral handig voor het verwijderen van kalkaanslag en schaalvorming die zich in zwembaden en spa's kunnen ophopen.
  3. Veilig in gebruik: Clover Breaker is meestal ontworpen om veilig te gebruiken in zwembaden en spa's. Het is compatibel met chloorbehandelingssystemen en andere waterbehandelingen.
  4. Eenvoudige toepassing: Het kan rechtstreeks op de te reinigen oppervlakken worden aangebracht of worden verdund in water, afhankelijk van de mate van vervuiling.
  5. Helder water: Het gebruik van Clover Breaker kan helpen bij het herstellen van de helderheid van het zwembadwater, waardoor het er aantrekkelijker uitziet.


Toepassingen:

  • Zwembaden: Clover Breaker kan worden gebruikt om zwembadwanden, tegels, roosters en andere oppervlakken te reinigen.
  • Spa's en jacuzzi's: Het is geschikt voor het reinigen van spa's en jacuzzi's om een schone en hygiënische omgeving te behouden.
  • Kalkaanslagverwijdering: Het is effectief voor het verwijderen van kalkaanslag op zwembad- en spauitrusting, zoals verwarmers en leidingen.
  • Periodieke reiniging: Het kan worden gebruikt als onderdeel van de periodieke onderhouds- en reinigingsroutine voor zwembaden en spa's.


Om Clover Breaker zwembadreiniger effectief te gebruiken, is het raadzaam de instructies op de verpakking te volgen en de juiste hoeveelheid product te gebruiken op basis van de omvang van de te reinigen oppervlakken en de mate van vervuiling. Regelmatig onderhoud en reiniging van zwembaden en spa's kunnen bijdragen aan een gezonde en aantrekkelijke zwemomgeving.