Clover Breaker zwembadreiniger en ontkalker 5L

Productnr.: SGE-506-5

vanaf € 24,99

(1 fles(sen) = € 24,99)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breaker zwembadreiniger

Clover Breaker zwembadreiniger is een effectief product voor het reinigen en onderhouden van zwembaden en spa's. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Clover Breaker zwembadreiniger in een verpakking van 5 liter:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Krachtige reiniging: Clover Breaker is ontworpen om effectief vet, olie, kalkaanslag, en andere organische en anorganische verontreinigingen te verwijderen die zich in zwembaden en spa's kunnen ophopen.
  2. Kalkaanslagverwijdering: Het product is vooral handig voor het verwijderen van kalkaanslag en schaalvorming, die vaak voorkomen in zwembaden en spa-omgevingen.
  3. Veilig voor zwembadapparatuur: Het is compatibel met zwembadapparatuur en chloorbehandelingssystemen, wat betekent dat het de werking van de apparatuur niet zal beïnvloeden.
  4. Eenvoudige toepassing: Clover Breaker kan direct op te reinigen oppervlakken worden aangebracht of worden verdund in water, afhankelijk van de mate van vervuiling en de reinigingsbehoefte.
  5. Helder water: Het gebruik van Clover Breaker kan bijdragen aan het herstellen van de helderheid en hygiëne van het zwembad- of spawater.


Toepassingen:

  • Zwembaden: Gebruik Clover Breaker om zwembadwanden, tegels, roosters en andere oppervlakken te reinigen en te onderhouden.
  • Spa's en jacuzzi's: Het is geschikt voor het reinigen van spa's en jacuzzi's om een schone en hygiënische omgeving te behouden.
  • Kalkaanslagverwijdering: Effectief voor het verwijderen van kalkaanslag op zwembad- en spauitrusting, zoals verwarmers en leidingen.
  • Periodiek onderhoud: Het kan worden gebruikt als onderdeel van de periodieke onderhouds- en reinigingsroutine voor zwembaden en spa's.


Om Clover Breaker zwembadreiniger in een verpakking van 5 liter effectief te gebruiken, raadpleeg de instructies op de verpakking voor de aanbevolen dosering en toepassingsmethoden. Regelmatig onderhoud en reiniging dragen bij aan de gezondheid en de aantrekkelijkheid van zwemomgevingen.