Clover Breeze geurconcentraat - Lemon 300 ml

Productnr.: SGE-801-300

vanaf € 4,66

(1 fles(sen) = € 4,66)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Lemon

Clover Breeze Geurconcentraat in de verkwikkende geur van citroen is de ideale keuze om elke ruimte te voorzien van een aangename citroengeur. Deze handige fles van 300 ml geeft je de mogelijkheid om de geurconcentraat te verdunnen en aan te passen aan je behoeften.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Citroengeur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en opwekkende citroengeur, waardoor je ruimtes uitnodigender worden.
  2. Aanpasbare Concentratie: Dit geurconcentraat kan worden verdund, waardoor je de intensiteit van de geur kunt aanpassen aan de grootte van de ruimte.
  3. Frisse Citroengeur: Geniet van de verfrissende en opwekkende geur van citroenen.
  4. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor gebruik in kantoren, woningen, hotels, restaurants, en meer.


Een Citrus Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in citroengeur helpt om ongewenste geuren te elimineren en een positieve sfeer te creëren in elke ruimte. Je kunt de geurconcentraat eenvoudig verdunnen en verspreiden waar dat nodig is.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om je hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires te bieden. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (300 ml) en geniet van een uitnodigende en frisse citroengeur in je omgeving.