Clover Breeze geurconcentraat - Peach 5 liter

Productnr.: SGE-804-5

vanaf € 77,73

(1 fles(sen) = € 77,73)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Peach

Clover Breeze Geurconcentraat in de heerlijke geur van perzik is de perfecte keuze om grotere ruimtes te voorzien van een aangename en langdurige fruitige geur. Met deze royale fles van 5 liter bieden wij een kostenefficiënte oplossing voor zakelijke omgevingen, hotels, restaurants, scholen en meer.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Fruitige Geur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en fruitige perzikgeur, waardoor ruimtes uitnodigender worden.
  2. Geschikt voor Grootschalig Gebruik: Met een inhoud van 5 liter is deze geurconcentraat ideaal voor grootschalig gebruik.
  3. Aanpasbare Concentratie: Verdun het geurconcentraat om de intensiteit van de geur aan te passen aan de grootte van de ruimte.
  4. Fruitige Verwennerij: Geniet van de heerlijke en verfrissende geur van perziken.


Een Fruitige Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in perzikgeur helpt om ongewenste geuren te neutraliseren en een positieve sfeer te creëren, zelfs in grotere ruimtes. Pas de geurintensiteit eenvoudig aan door het geurconcentraat te verdunnen.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (5 liter) en geniet van een uitnodigende en fruitige perzikgeur in grotere omgevingen.