Clover Breeze geurconcentraat - Pot Pourri 5 liter

Productnr.: SGE-817-5

vanaf € 77,73

(1 fles(sen) = € 77,73)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Pot Pourri

Clover Breeze Geurconcentraat in de betoverende geur van Pot Pourri biedt een geurig boeket van gemengde geuren voor grotere ruimtes. Met deze royale fles van 5 liter kunnen we een kostenefficiënte oplossing bieden voor zakelijke omgevingen, hotels, restaurants, scholen en meer.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Gemengde Geuren: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurig en gevarieerd aroma, waardoor ruimtes uitnodigender worden.
  2. Geschikt voor Grootschalig Gebruik: Met een inhoud van 5 liter is deze geurconcentraat ideaal voor grootschalig gebruik.
  3. Aanpasbare Concentratie: Verdun het geurconcentraat om de intensiteit van de geur aan te passen aan de grootte van de ruimte.
  4. Geurig Boeket: Geniet van de gevarieerde en betoverende geuren van Pot Pourri.


Een Geurig Boeket Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in Pot Pourri helpt om ongewenste geuren te neutraliseren en een positieve sfeer te creëren, zelfs in grotere ruimtes. Pas de geurintensiteit eenvoudig aan door het geurconcentraat te verdunnen.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (5 liter) en geniet van een geurig boeket van gemengde geuren in grotere omgevingen.