Clover C4 Sanitairreiniger 5 liter

(5 l = € 17,77)
€ 22,22
-20%

€ 17,77

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover C4 Sanitairreiniger

Clover C4 Sanitairreiniger is een geconcentreerde sanitairreiniger in 5 liter verpakking. Clover C4 is een effectief reinigingsmiddel voor het schoonmaken en licht ontkalken van wastafels, toiletten, urinoirs, wandtegels, en vloeren in sanitaire ruimten en dient als navulverpakking voor de 1 liter C4 doseerfles. Clover C4 is een milde ontkalker met een frisse geur. 5 liter Clover C4 is voldoende om 250 sprayflacons van 600ml of 125 emmers van 5 liter af te vullen.


Geschikt voor reinigen en ontkalken

Clover C4 Sanitairreiniger is een geconcentreerde, licht zure sanitairreiniger geschikt voor het reinigen en ontkalken van wastafels, toiletten, urinoirs, wandtegels, en vloeren in toiletruimten en wasruimten. Het product bevat veilige citroenzuren om kalkaanslag en organische afzettingen in één handeling te verwijderen.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een doek of sprayflacon en neem het oppervlak af met een doek naar keuze.