Clover Comet, tapijt en bekledingsreiniger 5 Liter

Productnr.: SGE306

vanaf € 18,08

(1 fles(sen) = € 18,08)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Comet, tapijt en bekledingsreiniger


Clover Comet, tapijt en bekledingsreiniger is een krachtige reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het effectief reinigen van tapijten, vloerbedekking en inloopmatten met behulp van een sproei-extractiemachine. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van de Clover Comet, tapijt en bekledingsreiniger in een 5 liter verpakking met een handige doseerpomp:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Grondige reiniging: Clover Comet Tapijtreiniger is geformuleerd om diep in de vezels van tapijten door te dringen en vuil, vlekken en onzuiverheden effectief te verwijderen. Dit zorgt voor een grondige en effectieve reiniging.
  2. Verfrissende geur: Na gebruik laat deze tapijtreiniger vaak een aangename en frisse geur achter op het gereinigde tapijt, waardoor de ruimte aangenamer ruikt.
  3. Doseerpomp: De bijgeleverde doseerpomp maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid reiniger te doseren, wat verspilling voorkomt en zorgt voor een nauwkeurige toepassing.
  4. Geschikt voor professioneel gebruik: Deze tapijtreiniger is ideaal voor professioneel gebruik, zoals in hotels, kantoren, schoonmaakbedrijven en andere commerciële omgevingen.


Met Clover Comet Tapijtreiniger kun je je tapijten grondig reinigen en een frisse uitstraling geven. De handige doseerpomp maakt het gebruik nog gemakkelijker.