Clover Diamond vloerwas en polymeer 5 liter

Productnr.: SGE101

vanaf € 37,38

(1 fles(sen) = € 37,38)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Diamond vloerwas en polymeer

Clover Diamond vloerwas en polymeer is een hoogwaardige vloerwas en polymeer die speciaal is ontworpen om vloeren een duurzame en glanzende afwerking te geven. Clover Diamond zorgt voor een stralende en glanzende afwerking op verschillende vloertypen, waaronder linoleum, PVC, rubber, marmer en zelfs beton.


Belangrijkste kenmerken:

  1. Briljante hoogglans: Clover Diamond Vloerwas creëert een verbluffende hoogglansafwerking die je vloeren laat schitteren.
  2. Langdurige bescherming: Deze formule biedt duurzame bescherming tegen dagelijkse slijtage en verlengt de levensduur van je vloeren.
  3. Eenvoudig aan te brengen: Dankzij de gebruiksvriendelijke formule is het aanbrengen van de vloerwas een fluitje van een cent.
  4. Geschikt voor diverse vloeren: Ideaal voor gebruik op vinyl, linoleum en andere harde vloeroppervlakken.
  5. Kostenefficiënt: De royale 5 liter fles is ideaal voor grotere ruimtes en frequent gebruik.


Laat Je vloeren stralen

Clover Diamond Hoogglans Vloerwas is de oplossing voor vloeren die er altijd uitzien alsof ze net zijn schoongemaakt. Met een blijvende glans en bescherming zorgt deze vloerwas voor een opmerkelijke transformatie van je ruimte.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires voor al je behoeften. Bestel vandaag nog Clover Diamond Hoogglans Vloerwas (5 liter) en geef je vloeren de glans die ze verdienen.