Clover Dry Foam tapijtreinigingsmiddel 5 liter

Productnr.: CCSGE444

vanaf € 21,68

(1 fles(sen) = € 21,68)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Dry Foam tapijtreinigingsmiddel

Clover Dry Foam tapijtreinigingsmiddel is een effectieve oplossing voor het reinigen van tapijten, inloopmatten en vloerbedekking met behulp van een schrobmachine. speciaal ontworpen om diep in de tapijtvezels door te dringen en vuil, vlekken en verontreinigingen effectief te verwijderen. Het product genereert een rijk schuim dat helpt bij het losmaken en opnemen van vuil, waardoor het gemakkelijk kan worden verwijderd.


Belangrijkste kenmerken:

  1. Droge schuimmethode: Deze tapijtshampoo maakt gebruik van een droge schuimmethode, wat betekent dat het schuimt bij contact met het tapijt. Dit schuim dringt door in de vezels van het tapijt en hecht zich aan vuil, vlekken en onzuiverheden.
  2. Grondige reiniging: Dry Foam Tapijtshampoo biedt een diepe en grondige reiniging van tapijten, waardoor vuil en vlekken effectief worden verwijderd.
  3. Snelle droogtijd: De droge schuimmethode minimaliseert het gebruik van water, wat resulteert in een snellere droogtijd voor gereinigde tapijten. Dit is vooral handig in commerciële omgevingen waar snelle toegankelijkheid tot gereinigde ruimtes belangrijk is.
  4. Geconcentreerde formule: Dit product wordt geleverd in een geconcentreerde vorm, wat betekent dat je het kunt verdunnen met water volgens de aanbevolen instructies. Hierdoor is het zuinig in gebruik en gaat het lang mee.
  5. Professioneel gebruik: Het is geschikt voor professioneel gebruik in commerciële omgevingen zoals hotels, kantoren en schoonmaakbedrijven.
  6. Handig in gebruik: De geconcentreerde formule maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid product te meten en te mengen voor optimale resultaten.


Clover Dry Foam Tapijtshampoo is een uitstekende keuze voor tapijtreiniging met een droge schuimmethode en kan helpen bij het herstellen en onderhouden van schone tapijten. Het is belangrijk om de instructies op het etiket te volgen voor de beste resultaten.