Clover Fresco foamsoap 5 liter

Productnr.: SGE-406-5

vanaf € 29,62

(1 fles(sen) = € 29,62)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Fresco foamsoap 5 liter

Clover Fresco Foam Soap is een hoogwaardige, mild geparfumeerde schuimende handzeep die is ontworpen voor dagelijks gebruik.


Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Clover Fresco Foam Soap:

  1. Schuimende Handzeep: Deze zeep komt uit de dispenser als rijk, luxueus schuim, wat zorgt voor een aangename en effectieve handwaservaring. Het schuim verdeelt zich gemakkelijk over de handen en reinigt grondig.
  2. Milde Formule: Clover Fresco Foam Soap heeft een zachte, milde formule die geschikt is voor dagelijks gebruik. Het is ontworpen om de handen effectief te reinigen zonder de huid uit te drogen of te irriteren.
  3. Frisse Geur: Deze handzeep is licht geparfumeerd, waardoor de handen na het wassen een frisse en aangename geur achterlaten.
  4. Hygiënisch: Het gebruik van schuimende zeep minimaliseert het risico op kruisbesmetting, omdat er minder contact is met de zeepdispenser.
  5. 5-liter verpakking: De 5-liter verpakking is geschikt voor commerciële en zakelijke omgevingen waar veelvuldig handen wassen vereist is.
  6. Economisch: Ondanks de rijke schuimvorming is Clover Fresco Foam Soap zuinig in gebruik, wat kostenbesparend is.


Clover Fresco Foam Soap is ideaal voor gebruik in diverse instellingen, waaronder kantoren, horecagelegenheden, openbare voorzieningen en gezondheidszorgfaciliteiten, waar hygiëne en handverzorging van groot belang zijn. Het schuimende karakter en de milde formule maken het tot een populaire keuze voor dagelijks handen wassen.