Clover Frissan, frisgeparfumeerde dagelijkse toilet en douche reiniger 5 liter

Productnr.: SGE838

€ 16,19
(1 l = € 3,24)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Frissan - Voor een frisse en hygiënische omgeving

Clover Frissan biedt een krachtige en effectieve reiniging voor een hygiënische omgeving met langdurige frisheid. Deze geconcentreerde formule verwijdert moeiteloos vuil en vet, terwijl het oppervlakken grondig desinfecteert.


Langdurige Frisheid na Reiniging

Dankzij de toegevoegde frisse geur van Clover Frissan blijft uw ruimte na het reinigen langdurig fris. Het zorgt voor een aangename omgeving en een positieve ervaring voor uw gasten en medewerkers.


Geschikt voor Professioneel Gebruik

Clover Frissan is ideaal voor professioneel gebruik en is verkrijgbaar in een handige 5 liter verpakking. Economisch in gebruik en geschikt voor grootverbruikers, zoals schoonmaakbedrijven en horecagelegenheden.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Krachtige reiniging verwijdert vuil en vet.
  • Langdurige frisse geur na het reinigen.
  • Hygiënische werking voor een schone omgeving.
  • Geschikt voor diverse oppervlakken.
  • Economische 5 liter verpakking voor grootverbruikers.


Voeg Clover Frissan toe aan uw schoonmaakroutine en creëer een frisse en hygiënische omgeving. Laat uw ruimtes stralen en zorg voor een gastvrije ambiance. Bestel nu en ervaar de kracht van Clover Frissan in uw schoonmaakproces!


Ontdek Clover Frissan - Krachtige reiniging met langdurige frisheid. Ideaal voor professioneel gebruik. Bestel nu en creëer een hygiënische omgeving!