Clover Magnum Force, krachtig geconcentreerde reiniger 5 liter

Productnr.: SGE305

vanaf € 21,90

(1 fles(sen) = € 21,90)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Magnum Force, krachtig geconcentreerde reiniger

Clover Magnum Force is een krachtige geconcentreerde reiniger die effectief vuil en vlekken verwijdert. Deze 5 liter verpakking biedt voldoende product om grote schoonmaakprojecten aan te pakken.


Belangrijkste kenmerken van Clover Magnum Force (5 liter):

  1. Krachtige reiniging: Magnum Force is ontworpen om diverse soorten vuil en vlekken aan te pakken, waaronder vet, olie, aanslag, en meer.
  2. Veelzijdigheid: Deze reiniger kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals vloeren, wanden, werkbladen, keukengerei, en meer.
  3. Economische verpakking: Met 5 liter product beschikbaar, is deze verpakking kostenefficiënt voor grotere schoonmaakprojecten.
  4. Geschikt voor professioneel en huishoudelijk gebruik: Magnum Force kan zowel in professionele schoonmaakomgevingen als voor algemene huishoudelijke schoonmaaktaken worden gebruikt.
  5. Eenvoudig te verdunnen: Je kunt de concentratie aanpassen aan de aard en de mate van vervuiling. De exacte verdunningsverhoudingen kunnen op de verpakking worden gevonden.


Het is belangrijk om de aanbevolen gebruiksaanwijzingen en veiligheidsinstructies op de verpakking te volgen voor de beste resultaten en om veiligheid te waarborgen.


Clover Magnum Force is een veelzijdige reiniger die geschikt is voor verschillende toepassingen en een handig hulpmiddel voor algemene schoonmaak- en onderhoudstaken. Het is ideaal voor zowel professionele schoonmaakdiensten als huishoudelijk gebruik.