Clover Orbit, tapijtreiniger voor gevoelige tapijten, inloopmatten en vloerbedekking 5 liter

Productnr.: SGE359

vanaf € 23,76

(1 fles(sen) = € 23,76)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Orbit, tapijtreiniger voor gevoelige tapijten, inloopmatten en vloerbedekking

Clover Orbit, tapijtreiniger voor gevoelige tapijten, inloopmatten en vloerbedekking is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor gevoelige tapijt, inloopmatten en vloerbedekking. Clover Orbit is uitermate geschikt voor gebruik in een sproei-extractiemachine die zijn ontworpen voor het reinigen van tapijten, inloopmatten en vloerbedekking.


Belangrijkste kenmerken:

  1. Veilig voor wollen tapijten: Deze formule is speciaal ontworpen om zowel de reinigingsefficiëntie als de veiligheid van wollen tapijten te waarborgen. Het reinigt grondig zonder de natuurlijke vezelstructuur van het tapijt te beschadigen.
  2. Grondige reiniging: Clover Orbit biedt een diepe en grondige reiniging om vuil, vlekken en onzuiverheden effectief te verwijderen.
  3. Geconcentreerde formule: Dit product wordt geleverd in een geconcentreerde vorm, wat betekent dat je het kunt verdunnen met water volgens de aanbevolen instructies. Hierdoor is het zuinig in gebruik en gaat het lang mee.
  4. Professioneel gebruik: Het is geschikt voor professioneel gebruik in commerciële omgevingen zoals hotels, kantoren en schoonmaakbedrijven.
  5. Handig in gebruik: De geconcentreerde formule maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid product te meten en te mengen voor optimale resultaten.


Clover Orbit Geconcentreerd Tapijtreinigingsmiddel is ideaal voor wie op zoek is naar een effectieve en veilige reinigingsoplossing voor wollen tapijten. Het helpt de tapijten schoon en in goede conditie te houden. Het is belangrijk om de instructies op het etiket te volgen voor de beste resultaten.