Clover Phos ontkalker 5 liter

Productnr.: SGE-508-5

vanaf € 24,75

(1 fles(sen) = € 24,75)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Phos ontkalker

Clover Phos is een krachtige ontkalker die speciaal is ontworpen voor het verwijderen van kalkaanslag en kalkafzettingen. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit product:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Krachtige ontkalking: Clover Phos is zeer effectief in het verwijderen van kalkaanslag en kalkafzettingen van diverse oppervlakken, waaronder waterkokers, koffiezetapparaten, waterleidingen, douchekoppen, en andere apparaten en oppervlakken die gevoelig zijn voor kalkaanslag.
  2. Veelzijdig gebruik: Dit product kan worden gebruikt in huishoudelijke toepassingen, zoals in de keuken en badkamer, maar is ook geschikt voor commercieel gebruik in bijvoorbeeld hotels en restaurants.
  3. Geconcentreerde formule: Phos wordt geleverd in een geconcentreerde vorm, wat betekent dat je het kunt verdunnen met water volgens de aanbevolen instructies. Dit maakt het kosteneffectief en zorgt voor een langere levensduur van het product.
  4. Snelle werking: Het krachtige ontkalkende vermogen van Clover Phos zorgt voor snelle resultaten, waardoor kalkaanslag effectief wordt verwijderd.
  5. Professioneel gebruik: Dit product kan worden gebruikt door professionele schoonmaakdiensten en in commerciële omgevingen waar kalkaanslag een veelvoorkomend probleem is.


Het is belangrijk om de instructies op het etiket van het product te volgen voor de juiste verdunning en toepassing, afhankelijk van het specifieke gebruik en de mate van kalkaanslag. Kalkaanslag kan de prestaties van apparaten verminderen en de levensduur verkorten, dus regelmatig ontkalken kan helpen om dit te voorkomen.


Clover Phos is een handige oplossing voor het verwijderen van kalkaanslag en het herstellen van de efficiëntie van huishoudelijke en commerciële apparaten en oppervlakken.