Clover Remove vloerwas stripper 5 liter

Productnr.: SGE102

vanaf € 16,65

(1 fles(sen) = € 16,65)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Remove vloerwas stripper

Clover Remove is een vloerwas stripper die speciaal is ontworpen om oude was- en polymeerlagen van vloeren te verwijderen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Clover Remove:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Vloerwas Stripper: Clover Remove is bedoeld om oude vloerwas en polymeerlagen te verwijderen van harde vloeroppervlakken, waaronder linoleum, vinyl, rubber en betegelde vloeren.
  2. Krachtig en Effectief: Het is geformuleerd om moeiteloos was- en polymeerlagen te verwijderen, zelfs als ze zich in de loop der tijd hebben opgehoopt.
  3. Veilig voor Gebruik: Hoewel het krachtig is in het verwijderen van vloerwas, is Clover Remove ontworpen om veilig te zijn voor gebruik op de meeste waterbestendige vloeroppervlakken.
  4. Verdunbaar: Clover Remove wordt vaak verdund met water voordat het wordt aangebracht. De verdunningsverhouding kan variëren, afhankelijk van de mate van wasopbouw en de vloerconditie.
  5. Geschikt voor Professioneel Gebruik: Dit product wordt vaak gebruikt door professionele schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten voor grote schoonmaakprojecten.


Toepassingen:

  • Vloeronderhoud: Gebruik Clover Remove wanneer oude waslagen moeten worden verwijderd en de vloer klaargemaakt moet worden voor een nieuwe wasbeurt of vloerbehandeling.
  • Vloerrenovatie: Het is ideaal voor vloerrenovaties in commerciële en industriële gebouwen, zoals scholen, kantoren, gezondheidszorgfaciliteiten en meer.
  • Vloerreiniging in de Detailhandel: Winkels en warenhuizen kunnen Clover Remove gebruiken om vloeren schoon en helder te houden.
  • Schoonmaak van Openbare Ruimtes: Het is geschikt voor gebruik in openbare ruimtes met veel verkeer, zoals luchthavens, winkelcentra en horecagelegenheden.


Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen voor de juiste verdunningsverhouding en gebruiksaanwijzingen. Clover Remove kan een krachtig hulpmiddel zijn om vloeren grondig te reinigen en voor te bereiden op verdere vloerbehandelingen.