Clover Remove vloerwas stripper 5 liter

Clover Remove vloerwas stripper 5 liter

Productnr.: SGE102

€ 15,34
-10%

€ 13,81

(1 l = € 2,76)
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Remove vloerwas stripper 5 liter

Clover Remove vloerwas stripper 5 liter is een snel werkende geurarme stripper van Clover Chemicals voor het verwijderen van acryl vloerwas met een schrobmachine. Remove dringt snel in en verwijdert zelfs oude waslagen zonder irriterende oplosmiddelen of ammoniak. Werkt op zowel gemetalliseerde en non-gemetalliseerde wasproducten. Ideaal voor het verwijderen van was op linoleumvloeren, pvc en rubbervloeren.


Snelwerkende stripper om oude waslagen te verwijderen

Clover Remove dringt in de oude waslaag en verwijdert deze snel en eenvoudig. Remove kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt en tevens geschikt om in de industriesector machines, onderdelen en gereedschap te reinigen.

Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Remove is Ph 10-12 sterk alkalisch (krachtige reiniger)


Geschikt voor:

  • Linoleum
  • PVC
  • Rubber
  • Verzegeld hout
  • TerrazzoBulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 10,33Prijs per artikel: € 10,33
10 stuk(s) of meer€ 9,79Prijs per artikel: € 9,79
20 stuk(s) of meer€ 9,24Prijs per artikel: € 9,24
30 stuk(s) of meer€ 8,70Prijs per artikel: € 8,70