Clover Remove vloerwas stripper 5 liter

Clover Remove vloerwas stripper 5 liter

(1 l = € 1,82)

€ 9,12

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Remove vloerwas stripper

Een snel werkende geurarme stripper van Clover Chemicals voor het verwijderen van acryl vloerwas met een schrobmachine. Remove dringt snel in en verwijdert zelfs oude waslagen zonder irriterende oplosmiddelen of ammoniak. Werkt op zowel gemetalliseerde en non-gemetalliseerde wasproducten. Ideaal voor het verwijderen van was op linoleumvloeren, pvc en rubbervloeren.


Snelwerkende stripper om oude waslagen te verwijderen

Clover Remove dringt in de oude waslaag en verwijdert deze snel en eenvoudig. Remove kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt en tevens geschikt om in de industriesector machines, onderdelen en gereedschap te reinigen.

Gebruiksaanwijzing

Afhankelijk van de vervuiling of lagen was 1 deel remove oplossen in 10 liter water. Breng de oplossing met een mop op de vloer aan en laat het verdunde product 10-15 minuten inwerken. Schrob de vloer met de juiste schrobpad (zwart of groen) onder een schrobmachine. Verwijder de losgekomen was met een geschikte waterzuiger en spoel de vloer grondig na tot het oppervlak neutraal is, dus pH 7. Laat de vloer goed drogen voordat er een nieuwe hoogglans was of zijdeglans waslaag wordt aangebracht.