Clover Scrub Kleen krachtige en laagschuimende vloerreiniger 5 liter

Productnr.: SGE308

vanaf € 22,10

(1 fles(sen) = € 22,10)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Scrub Kleen krachtige en laagschuimende vloerreiniger

Clover Scrub Kleen krachtige en laagschuimende vloerreiniger die speciaal is ontwikkeld voor het machinaal reinigen / schrobben van harde en vervuilde vloeren. Dit product geformuleerd om vuil, vet, vlekken en aangekoekte verontreinigingen effectief te verwijderen van verschillende harde oppervlakken. Zeer krachtige vloerreiniger. Zeer geschikt voor autowerkplaatsen, garagevloeren, industrievloeren.


Belangrijkste kenmerken:

  1. Laagschuimende Formule: Scrub Kleen is ontworpen om laagschuimend te zijn, wat het bijzonder geschikt maakt voor gebruik in schrobzuigmachines.
  2. Effectieve Reiniging: Het product is samengesteld om hardnekkig vuil, vet en vlekken op vloeren effectief te verwijderen, waardoor een grondige reiniging mogelijk is.
  3. Veelzijdig: Geschikt voor gebruik op diverse harde vloeroppervlakken, zoals tegels, linoleum, beton en meer.
  4. Laat Geen Residu Achter: Scrub Kleen is ontworpen om geen residu achter te laten, wat betekent dat het grondig kan worden gespoeld en geen ongewenste resten op de vloer achterlaat.
  5. Economisch: De 5-liter verpakking is kosteneffectief en geschikt voor regelmatig gebruik.


Toepassingen:

  • Schrobzuigmachines: Scrub Kleen is ideaal voor gebruik in schrobzuigmachines voor grote reinigingsprojecten, zoals in commerciële gebouwen, magazijnen en zorginstellingen.
  • Algemene Vloerreiniging: Het kan handmatig worden gebruikt voor het reinigen van vloeren, zoals keukenvloeren, gangen en meer.
  • Industriële Omgevingen: Dit product is geschikt voor zowel lichte als zware industriële omgevingen waar grondige reiniging vereist is.
  • Verwijderen van Hardnekkig Vuil: Het is effectief bij het verwijderen van olie, vet, vlekken en vuil van vloeroppervlakken.
  • Kosteneffectieve Keuze: De royale 5-liter verpakking maakt dit product geschikt voor grotere reinigingsprojecten en economisch in gebruik.


Clover Scrub Kleen is een geschikte keuze voor professionele schoonmaakdiensten, vooral in situaties waarbij schrobzuigmachines worden gebruikt voor grootschalige vloerreiniging. Zorg ervoor dat u de juiste verdunning en gebruiksinstructies volgt voor de beste resultaten en een grondige reiniging van harde vloeroppervlakken.