Clover Sola Lemon, universele reiniger voor harde vloeren 5 liter

Productnr.: CCSGE312

vanaf € 19,59

(1 fles(sen) = € 19,59)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Sola Lemon - Universele reiniger voor harde vloeren

Clover Sola Lemon is een universele reiniger speciaal ontworpen voor harde vloeren, en het heeft een inhoud van 5 liter. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Clover Sola Lemon:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Universele Reiniging: Sola Lemon is geschikt voor het reinigen van verschillende soorten harde vloeren, zoals tegels, linoleum, vinyl, hout, laminaat en meer. Het is een veelzijdig reinigingsproduct.
  2. Frisse Citroengeur: Deze reiniger heeft een aangename citroengeur die een frisse en schone atmosfeer in de gereinigde ruimte achterlaat.
  3. Effectieve Reiniging: Sola Lemon is geformuleerd om vuil, vlekken, vet en algemene vervuiling effectief te verwijderen.
  4. Eenvoudig in Gebruik: Het kan met water worden verdund volgens de instructies voor uw specifieke reinigingstaak.
  5. Economisch: De 5-liter verpakking is geschikt voor regelmatig gebruik en is kosteneffectief voor grotere reinigingsprojecten.


Toepassingen:

  • Vloerreiniging: Clover Sola Lemon is ideaal voor het reinigen van vloeren in verschillende omgevingen, zoals kantoren, scholen, horeca, gezondheidszorg en meer.
  • Onderhoud van Harde Vloeren: Het is geschikt voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging van harde vloeren.
  • Algemene Reiniging: Naast vloeren kan Sola Lemon worden gebruikt voor algemene reinigingstaken, waaronder het afnemen van oppervlakken.
  • Geurbeheer: De citroengeur van Sola Lemon helpt bij het verbeteren van de geur in de gereinigde ruimtes.


Clover Sola Lemon is een handig reinigingsproduct voor het onderhoud van harde vloeren en algemene reinigingstaken. Zorg ervoor dat u de juiste verdunning en gebruiksinstructies volgt om optimale resultaten te bereiken. Het frisse aroma van citroen maakt het ideaal voor situaties waarin u niet alleen reiniging, maar ook geurbeheer wilt bereiken. Het is een kosteneffectieve keuze voor professioneel schoonmaakwerk.