Clover TFR + Polish krachtige reiniger met was 5 liter

Productnr.: SGE316

vanaf € 20,79

(1 fles(sen) = € 20,79)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover TFR + Polish krachtige reiniger met was

Clover TFR + Polish is een krachtige reiniger met een speciale toevoeging van was. Deze 5-liter verpakking is ideaal voor professioneel gebruik en biedt zowel reinigings- als beschermingseigenschappen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Clover TFR + Polish:


Belangrijkste kenmerken:

 1. Krachtige Reiniging: Clover TFR + Polish is ontworpen om hardnekkig vuil, vet, insectenresten en verkeersaanslag op voertuigen te verwijderen.
 2. Hoge Glans: Het bevat een speciale wax die een glanzende beschermlaag op het oppervlak achterlaat, waardoor het voertuig een gepolijst uiterlijk krijgt.
 3. Bescherming: De waslaag beschermt het voertuig tegen weersinvloeden en vuil, waardoor het langer schoon blijft.
 4. Veilig voor Lak: Het is geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken en laat geen schadelijke residu achter.
 5. Veelzijdigheid: Clover TFR + Polish kan worden gebruikt op auto's, vrachtwagens, bussen en andere voertuigen.
 6. Economisch: De 5-liter verpakking is kosteneffectief voor regelmatig gebruik in professionele autowasstraten en garages.


Toepassingen:

 • Autowasstraten: Ideaal voor professionele autowasstraten waar voertuigen grondig moeten worden gereinigd en gepolijst.
 • Fleetmanagement: Geschikt voor het onderhoud van wagenparken van bedrijven.
 • Garages: Handig voor garages en autoreparatiewerkplaatsen om voertuigen te reinigen en te polijsten na reparaties of onderhoud.
 • Openbaar vervoer: Gebruikt in de schoonmaak van bussen, trams en treinen.
 • Logistiek en transport: Handig voor vrachtwagens en transportvoertuigen.


Clover TFR + Polish is een handige oplossing voor het grondig reinigen en beschermen van voertuigen in een zakelijke omgeving. Het combineert reinigingskracht en bescherming in één product, waardoor voertuigen er glanzend en verzorgd uitzien. Zorg ervoor dat u de instructies op het productetiket volgt voor de juiste verdunning en toepassing.