Clover Tops, siliconenvrije glasreiniger 5 liter

Productnr.: SGE703

vanaf € 39,72

(1 fles(sen) = € 39,72)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Tops, siliconenvrije glasreiniger

Clover Tops is een siliconenvrije glasreiniger die speciaal is ontworpen voor het streeploos reinigen van glas en spiegels. Deze glasreiniger wordt geleverd in een handige verpakking van 5 liter en is ideaal voor gebruik op ramen, spiegels, glazen deuren en andere glazen oppervlakken.


Belangrijkste kenmerken van Clover Tops (5 liter):

  1. Streeploze Reiniging: Clover Tops zorgt voor een streeploze en glanzende afwerking, waardoor uw glazen oppervlakken er helder en schoon uitzien.
  2. Siliconenvrij: Deze glasreiniger bevat geen siliconen, wat vooral belangrijk is in toepassingen waar siliconenresten ongewenst zijn, zoals in de auto-industrie en in ruimtes waar geverfde oppervlakken worden behandeld.
  3. Eenvoudig Gebruik: Tops kan gemakkelijk worden toegepast met een spuitfles en een doek of papier om uw glasoppervlakken snel en effectief te reinigen.
  4. Veelzijdigheid: Deze glasreiniger kan worden gebruikt op verschillende glazen oppervlakken, inclusief ramen, spiegels, glazen deuren en vitrines.


Clover Tops is een uitstekende keuze voor het onderhoud van glas en spiegels, of u nu thuis, op kantoor of in een commerciële omgeving werkt. Het laat uw glazen oppervlakken helder en zonder strepen achter, waardoor ze er als nieuw uitzien. Volg eenvoudig de instructies op de verpakking voor het beste resultaat.