Clover Viro-sol krachtige reiniger en ontvetter 5 liter

Clover Viro-sol krachtige reiniger en ontvetter 5 liter

(1 l = € 2,58)
€ 18,47
-30%

€ 12,92

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Viro-sol krachtige reiniger en ontvetter

Clover Viro-sol krachtige reiniger en ontvetter is een sterke reiniger op basis van citrusvruchten en is geformuleerd voor maximale reinigingskracht. Ideaal om vuil, dieselolie, voedingsolie, vet, nicotine, lichaamsvet, minerale oliën, rubber, verkeersfilm en technische olie te verwijderen van antislipvloeren, roestvrij staal, machines, apparatuur, voertuigen, werkbladen, vinyl, geverfde vloeren, keramische tegels, plastic oppervlakken en beton.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Viro-sol is Ph 10-12 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)


Geschikt voor:

  • Antislip vloeren
  • Geverfde vloeren
  • Keramiektegels
  • Plastic oppervlakken
  • Beton