Clover Zip Strip, hoogwaardige vloerwas stripper zonder naspoelen

Productnr.: SGE365

vanaf € 36,04

(1 fles(sen) = € 36,04)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Zip Strip, hoogwaardige vloerwas stripper zonder naspoelen

Clover Zip Strip, hoogwaardige vloerwas stripper zonder naspoelen is een hoogwaardige vloerwasstripper die speciaal is ontworpen voor het verwijderen van oude was- en polijstlagen van vloeren. Deze krachtige stripper maakt het gemakkelijk om vloeren voor te bereiden op een nieuwe waxbehandeling.


Kenmerken en voordelen van Clover Zip Strip Vloerwas stripper:

  • Grondige verwijdering: Zip Strip is effectief in het verwijderen van opgebouwde lagen was, polijstmiddelen en aangekoekt vuil van verschillende soorten vloeren, waaronder PVC, rubber en steen.
  • Tijdbesparend: Door de krachtige formule is Zip Strip efficiënt in gebruik, wat tijd en moeite bespaart bij het voorbereiden van vloeren voor nieuwe afwerkingen.
  • Veilig voor vloeren: Ondanks zijn krachtige werking is Zip Strip ontworpen om vloeren niet te beschadigen of verkleuren, waardoor ze klaar zijn voor een nieuwe afwerking.
  • Veelzijdigheid: Deze stripper is geschikt voor gebruik in commerciële en residentiële omgevingen en kan worden toegepast op verschillende vloertypen.
  • Eenvoudig aan te brengen: Zip Strip is doorgaans vloeibaar en kan gemakkelijk worden aangebracht met een mop, borstel of schrobmachine.


Clover Zip Strip een betrouwbare keuze.

Bij het voorbereiden van vloeren voor nieuwe wax- of polijstbehandelingen is Clover Zip Strip een betrouwbare keuze. Het zorgt voor een schone, onbeschadigde ondergrond, waardoor de nieuwe afwerking optimaal hecht en de vloer er weer als nieuw uitziet. Het is ideaal voor professionele schoonmaakdiensten en facilitair beheerders die hoogwaardige resultaten wensen bij vloeronderhoud.