Excentrische schrobmachine - Batterij variant

Productnr.: SGE100028

€ 1.800,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

De Excentr 30-20+B is de batterij variant van de 30-20+. Daardoor is de 30-20+B zeer geschikt voor locaties met veel obstakels of voor de gebruiker die waarde hecht aan volledig autonoom werken. Dankzij de rechthoekige vorm is deze machine ideaal voor reiniging langs/tegen de plinten en in de hoeken.


Met één accu kan 30 minuten (tot 45 minuten) intensief gewerkt worden. Het opladen van deze accu bedraagt 2 uur en is het dus mogelijk om met drie accu’s 24/7 door te werken. Omdat u de 30-20+B ook zonder gewicht kunt gebruiken, is het een fijne machine om mee te werken op trappen en ongelijke vloeren.


Zoals u van Excentr gewend bent, is ook deze machine ook zeer solide en volledig uit RVS gebouwd. De 30-20+B wordt geleverd inclusief accu en oplader!


De 30-20+B weegt in de basis uitvoering 17 kg. d.m.v. de bijgeleverde gewichten kan de machine verzwaard worden. De maximale paddruk bedraag na het bevestigen van deze gewichten 30 kg.


De grote wielen achter de machine zorgen voor een perfecte balans en geven nauwelijks trillingen. De gebruiker ontvangt een zeer ergonomische machine. Werken met de 30-20+B is dus zeer gemakkelijk en ergonomisch. De grote wielen dienen tevens voor een makkelijk transport.